|
İkiz teki Gelişim geriliği |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
Krcdkc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Tem 2024 Saat 11:27 |
İyi çalışmalar hocam. Çift yumurta ikizleri bebeklerim var. Perşembe günü 1 yaşayacaklar ama ikizlerden biri bakıldığında ikizinden çok fazla geriden geliyor. Yürüme yok sürünme yok oturma yok eliyle nesneleri tutmuyor ama dikkatini çekiyor gülüyor tepki veriyor bizleri tanıyor. Boy 73 kilo 8.500 doğduğu günden beri zayıf güçsüz ayakları basmıyor beyin mr röntgenler ultrasonlar temiz hocam nöroloji doktorumuz kaba yüz görünümden bahsediyor ve bizi çok korkutuyor kafa çevresi 41,5 ama bedenine göre kafasını iyi duruyor hocam 1 yıldır doktor doktor geziyoruz hocam nolur bize yardım edin Solgar vitamin kullanıyorum iştah hiç yoktur nutrigen şurup kullandım faydası olmadı 35 günlük iken fıtık boğulmasından ameliyat oldu bir gün yoğun bakım geçirdi yemek yemiyor mama az içiyor endokrin hastalıklarda kromozom testi istendi temiz çıktı ama o kromozomların içindeki genlerde bi hastalık olabilir diyor eskiye göre değişiyor kafasını tutamıyordu tutuyor raporlu mamada kullandık çok faydası olmadı ciddi bi kabızlığı var hocam fitil ve lavma yapıyoruz ağlaya ağlaya sert bi dışkı yapıyor nolur yardım edin hocam
Düzenleyen Krcdkc - 30 Tem 2024 Saat 12:17 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Vesikalık şeklinde yüzünün ön ve yan resimleri
2- Çıplak BOY resmini gönderin. İştah için verdiklerinizin en ufak bir katkısı olmaz. Paranıza yazık olmuş! 3- Dört ay bittikten sonra mamalara gerek OLMAZ.... Kutu sütlerini SOĞUK olarak verin. 4- Her gün şu LANET OLASI "BEBEK" kelimesini kullanmayın!! Kız mı erkek mi onu yazın diye uyarıyorum ama nafile!! Gelişme yorumu için cinsiyet ŞART!! |
|
![]() |
|
Krcdkc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Tem 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 15 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cinsiyeti erkek hocam
Düzenleyen Krcdkc - 31 Tem 2024 Saat 12:45 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119168 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Raşitizm var!!! Hiç mi D vitamini verilmedi?
Bacaklarda: "O-bacak" şekli var! D vitamin seviyesini ölçtürüp bana yazın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 30 Tem 2024 Saat 21:51 |
|
![]() |
|
Hocam ocean ve monovit aksatmadan her gün 3 damla kullanıyorum siz ne tavsiye ediyorsunuz
Bacak şekli için ne öneriyorsunuz? Hocam sürekli hastanede olduğumuz için değerlerine bakılıyordu bir sorun çıkmıyordu en kısa zamanda ölçtürüp yazacağım
Düzenleyen Krcdkc - 31 Tem 2024 Saat 11:23 |
|
![]() |
|
ekim2016 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ara 2016 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Puanlar: 174 |
Çok özür dileyerek yazıyorum Hocam, kızmazsınız umarım ama acaba Williams Syndrome olabilir mi?
|
|
![]() |
|
Hocam çok özür dileyerek yazıyorum resimlerle işiniz bittiğinde resimleri kaldırmak istiyorum halka açık olduğu için oğlumun ileriki hayatı için sonuçta cıplak fotoğrafı mevcut lütfen yanlış anlamayın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimleri kaldırabilirsiniz.
Williams' sendromu değil. Williams' sendromlu çocukda devamlı bir gülen yüz ifadesi vardır.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|