Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
yeşim
Altın Üye
Süper Anne
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4345
|
Gönderim Zamanı: 20 Ağu 2009 Saat 14:17 |
Yaww ben attık tükendim....Önceleri çocuklar durduk yere ağladıklarında hiç oralı olmaz dinlerdim.Şimdi afakanlar basıyor beni. sesleri aslında sesi demeliyim çünkü azra bu konuda çok üzüyor beni...delleniyorum ya,müthiş bir ateş basıyor beni...baş ağrısı,baş dönmesi...ahhhhhhhhh yandım allahhhhhhhh diye bağırmak istiyorum.çok inat çokkk az evvel bu konuda özlem hanıma sorunumu bildirecektim ki sayfa birkaç defa yenilendi gitti yazdıklarım.yeniden yazdım bu seferde azra uyanmıştı kucağıma aldım sayesinde silindi.bende sabır taşı değilim ya....vazgeçtim...
|
İkizlerim Azra ve Arda
|
|
focus
Katılımcı Üye
Puanlar: 203
|
Gönderim Zamanı: 01 Eyl 2009 Saat 16:59 |
yeşim hanım bende çocukların gerekli gereksiz ağlamalarını kafam uyuşmuş bir şekilde melodi dinler gibi dinlerim.tepki vermksizin hatta bazen sadece tv açar hiç bişey anlamadan bakar kör gibi izlerdim.şimdi çok şükür tam 3 buçuk yaşındalar...hala ağlıyorlar ama bebeklikte ki gibi değil kavgalar ve istekler yüzünden.imkanınız var sa zaman zaman yalnız kalın kendinize zaman ayırın ve bugünlerin geçeceğini düşünün.hatta bu yaşadıklarınızı unutacağınızı düşünün bana derlerdi inanmazdım...video görüntülerine bakıp ağlıyorum şimdii ne çabuk büyüdüler diye bi yandanda iyiki büyümüşler diyorum..el hasıl ömür bir sermayedir gidiyor meyvesi bulunmazsa zail olur.ömrümüzü meyveli yapmak istersek çocuklarımıza hoş görülü ve sabırlı yaklaşmaya çalışalım sabır kuvvetimizi başkalarına harcamayalım vesselam..
|
www.leziznimetler.blogcu.com
|
|
nurtenboz
Katılımcı Üye
Puanlar: 451
|
Gönderim Zamanı: 09 Eyl 2009 Saat 12:24 |
yeşimcim bir çocukla insan baş etmekte zorlanırken iki bebekle baş etmek daha da zor.hele ikizlerden başka çocuğada sahibiyseniz yani benim gibi:) depresyona girmemek elde değil.allah bize kat kat sabır versin çocuklarımızı büyütmek için.....
|
selinim, yaşam kaynağım....
|
|
men&gök
Üye
Puanlar: 13
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2009 Saat 22:53 |
aynen bızım evde de kızın sesı cok cıkıyor.bazen bunalıyorum.gercı oglum da cok sıkıstırıyor kızı ..sureklı bı dıdısme hakım bızım evde.beraber oynadıgımız zaman sorun yok.ama ben yanlarından ayrılınca.kızımın sesı cıkmaya baslıyor.ya sabır
|
kuzularım
H.RANA&Ö.FARUK
09.02.2007
|
|
nevegon
Üye
Puanlar: 72
|
Gönderim Zamanı: 16 Haz 2010 Saat 17:27 |
Bu yazdıklarınızı okuduktan sonra zaten kafam karısıktı ıyıce karıstı 6 aylık bır oglum var gene hamileyim ıkız buyutmek gibi bir şey diyor herkez ,gerçekten ıyıce sasırdım bazen ınsana bır tanede bile afakanlar basarken ıkısı aynı anda
bana biraz akıl veririmisiiz deneyimlerinizden
|
Neval_Ege_Onur
|
|
2ışık
Kıdemli Üye
Puanlar: 1123
|
Gönderim Zamanı: 17 Haz 2010 Saat 09:14 |
neval ikiz gibi olmaz hiçbirzaman
cünkü byük olanın ihtiyacları daha farklı olacak en azından yürüyor ve herşeyi yiyor olacak zaman gectikçe de derdini anlatabilecek
ama küçüğün ihtiyaçları daha farklı olacak
ikisi de aynı anda aynı şeyyi istemiycek merak etme biri emmek isterken diğeri ilgi ister veya başka birşey
ikizler daha farklı aynı anda aynı ihtiyac aynı anda ağlama vs gibi ..
en azından tek başına bile olsan ikisine aynı anda bakabilrsin
|
|
|
şefo
Kıdemli Üye
Puanlar: 1229
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 20:54 |
ev hanımıysan bence dert değil ikisi bir büyür ne güzel canı sıkılmaz iyi taraflarıda çok
büyüdümmü tam rahat edersin
|
|
|
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3544
|
Gönderim Zamanı: 14 Tem 2010 Saat 22:22 |
bu kadar korkma canim ben çocukalrimi yalniz buyutuyorum , birak ana baciyi e$im bile yanimda olamio i$inden dolayi
aralarinda 19 ay var $imdilik problem yok , mesela $u an iksiide uyyor gece uyksuna transfer odlular :)
en buyuk sorun kuçuk buyugun yemek saatinde acikinca ortaya çikiyor,buyugun yemek uyku saat gelmi$ oluo vs , açliga dayanamio bebeler malum kiyamet kopuyo, biraz dikkatle ayarlayabilirsin bu duzenide
ba$kada sorunumuz yok, iksini yalniz birakmiyorum oglum da gaz kolik uykusuzluk aç kalma vs bi problem yok $ukur kizimda saati geldiginde uyur , biraz nazlada olsa yemegini yer yemegini guzel yiyip uykusunu sorunsuz uyyan 3-5 çocuga bile bakabilirsin inan hiç zor deil :)))
ama çcoukalrdan biri gazli olursa , digeri sabaha kadar oturup oyun isterse onu bileemem ben kendi çocukalrimda zorlanmiyorum $ukur , maa$allahhhh yavrularima ...
|
|
|