iki çocuk gerçekten zor, sen yine iyisin maşallah, sanırım ikinci bebek planlı bir bebekti, benim bir arkadaşıma ikinci bebek süpriz oldu, ikinciyi hiç düşünmüyordu, onun da 7 yaşında bir kızı vardı, hamileyken bile hep bebeği istemediğini söylüyordu ve doğurduğu zaman da iyice depresyona girdi, büyük kızı hep kıskanmaya başladı, arkadaşım iki psikoloğa birden gitmeye başladı, hala ben bu çocuğu hiç istemiyorum, çok zor deyip duruyor ve düzelmek için de pek bir çaba sarf etmiyor, açıkcası ben lohusalık depresyonu geçirdiğini düşündüm ama bebeği iki aylık olacak, arkadaşımın kendini toparlamaya hiç niyeti yok, iki dr. da bizim sana yapabileceğimiz bir şey yok demiş

inşallah sen bu tür bunalımlara girmemişsindir, gerçekten zor ama arkadaşım ikinciyi hiç istemedi, o yüzden de bebeğini sevemedi, ona alışamadı

bunları senin moralin bozulsun diye anlatmadım, sakın yanlış anlama lütfen, sadece beterin beteri var, onu anlatmaya çalıştım, Allah sana sağlık sıhat versin, hepsi düzene girer inşallah, zamanla senin kızın da kardeşine alışacak ama heralde biraz sabır gerekiyor, ben kız kardeşim olduğu zaman (aramızda iki buçuk yaş var) hep saçlarımı yolmuşum mesela