|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EfeElif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Oca 2018 Saat 09:50 |
Hocam hep sizin dediklerinizi uyguluyorum. Ancak anne olmamdan dolayı çocuklar hastalanınca ne yapacağımı hep şaşırıyorum. 2,5 ve 4 yaşlarında çocukalrım var. Küçük olan ve anneanne grip oldu kızı ilaçsız iyileştirdim. Şimdi burun akıntısından kaynaklı olduğunu düşündüğüm öksürüğü var geceleri uygun pozisyonda yatınca rahat uyuyor. Dün oğlum akşam ateşlendi. Sabah kalktığında o kadar halsizdi ki hiç birşey yiyip içemedi ki çok ta yemek yemesi taraftarı değilim bu durumlarda. Ama hiç hali yok. Gribi belki böyle geçiriyor diye düşündüm. Ama yine doktora götürdüm. Doktorumuz ağır grip geçirdiğini boğaz kulak iltihap olduğunu söyledi. Ateşi 40.5 dedi. Macrol ve ilk defa duyduğum enfluvir verdi. E bu çocuk gripse bu ilaçlarsız atlatamayacak mı ilerler dedi doktor. Çok halsiz olunca korktum. Bugün düne göre daha iyi gerçi. Ayrıca hocam bu ateş ölçerler beni çok şaşırtıyor. Alından ölçüyorum 37.7 kulak arkası 38.5 boyun 39. doktorumuz dediki neresi en yüksekse orası doğudur dedi bu mudur yani? İnsanın kendi doktoru olup ta yinede güvenenemesi ne hale getiriyorlar bizi.
|
|
![]() |
|
EfeElif ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07 Şub 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 52 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu ciğerlerine iner ne demek Kadir Bey..Bizi neden böyle korkutuyorlar
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Kulak da bir "iltihap" olsa; cocuk agridan yeri-gogu yikar!!Agri yoksa, sakin o "kulak iltihabi" lafina kanmayin. Zaten bir sey olsa da, Iliadin damla ile halledersiniz. 2- Hem antibiyotk, hem anti-Viral ilac verme salakligini bir tek Turk doktorlari yapar!!! ATES +Agizda koku + Dilin tamamini kaplayan pas tabaksi yoksa, sakin antibiyotik vermeyin.. Bu her ateslendigi durum icin gecerlidir. 3- Ates olcerlerde bir hata YOK!!! Acik yerlerden isi kaybi oldugundan, oralarda sicaklik daha dusuktur.. Ben daima; karindan bakarim.. 4- Turk doktorlari verdikleri ilaclarla ( Aferin, Peditus, Asist, Tum allerji ve oksuruk suruplari ve Kortizonlu spreylerle) hastaligi DAIMA cigerlere indirdikleri icin, sizi boyle; bu duruma alistirirlar.. "Sahtekarligin 3 safhasi" diye bunlari hep anlatiyorum.. Doktorunuz da, diger sahtekarlardan pek farkli degil..
|
|
![]() |
|
Hocam çok teşekkürler değerli vaktinizi bizler için kullanıyorsunuz. Size bir şey sormak istiyorum kızım ateşli grip oldu dediğim gibi sizin tavsiyelerinizle doktorsuz ilaçsız geçirdik. Burun akıntısı hala var ve tabiki öksürükte. Ama öksürüğü boğazı dolu gibi ve yırtılıyor gibi öksürüyor normalmidir
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118155 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Normal... SAKIN oksuruk kesici bir ilac (oksuruk, Soguk alginligi ve Allerji) ilaclarini kullanmayin... Esas bu ilaclar hastaligi goguse indirirler.. Sadece Limonlu bal, Serum fiz ve ColdMix kullanin..
|
|
![]() |
|
senayyc ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 24 Oca 2018 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Doktor Bey merhaba, 6 aylık bebeğimin kulağına bugün bir miktar su kaçtı. Bir kaç saat sonra maalesef aynı kulağını kaşımaya başladı..enfeksiyona dönmemesi için alabileceğim bir önlem var mı? Şimdiden teşekkürle serim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bebeklerde, cocuklarda VE eriskinlerde, kulaga su kacmasi ile; HICBIR SEY OLMAZ!! Bazi aptallar, kulak zarinin delinmesi ile akan sivi'nin, disardan kacmis su oldugunu zannederler.. Bu zavallilari uyandirmayin, birakin oyle sansinlar!! Kulaga kacan su; KENDILIGINDEN KURUR!!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|