İhbar ve Uyarı Başlığı... |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Yazar | |
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
alışkanlıklarnı bırakma emine devam
|
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
zehra
Kıdemli Moderatör "Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE" Kayıt Tarihi: 03 May 2007 Konum: Yaseminin Kalbi Durum: Aktif Değil Puanlar: 10949 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
sildikten sonra senin buraya yazdığını gördüm o topiği yazdığını tahmin ettim . doğru bilmişim... |
|
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
|
|
Ziyaretçi
Misafir |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Topik orda kalmasın dedim onlıne kimsede yoktu,elimdende bişey gelmiyo uyuz oldum bana misafir yetkimi verilse dedim hattao nasıl oluyosaburaya yazdıktan sonra İfoyu gördüm ama ona msj çekmeye üşendimbiliyom buraya boş msj yazsam bile sen anlardın |
|
ayşin
Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 11 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
tupper satışının olduğu yerde arkadaşımız hotmail adresini vermiş.yanlış kullanımlara neden olabilir.bilginize.
|
|
hülya
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008 Konum: Alperim canımmm Durum: Aktif Değil Puanlar: 9316 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ilginize teşekkürler
|
|
Ayşegül
Moderatör Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 9243 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben Haluk beye bu konuyu sordum bence bir sakıncası yok dedi kendisi için bir sorun yoksa bizim içinde bir sorun olmaz dedi...arkadaşta o ürünlerin danışmanı olmduğundan dolayı mail adresini yazmış sanırım bir sakıncası yok ama yinede bir mesaj çekerim arkadaşa soralım sakıncası var mı? diyeuyarınız için teşekkürler ayrıca
|
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Magazin haberleri topıgınde hatalı bişiler var sanırım modlar bi bakabilir mi?
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 4567> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|