Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Ihbar tahlili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Ihbar tahlili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
FatmAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FatmAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ihbar tahlili
    Gönderim Zamanı: 11 Saat 1 Dakika önce Saat 14:13
Hocam kolay gelsin 29 yaşındayım.  3 aydir sık sık idrara cikma sorunum var. 1 haftadır bir yudum su içsem idrar oluyor. Ve yapınca o kadar çok ağrı ve yanma oluyor ki cok kötü oluyorum bir haftadır. Gunde 15 20 kere gidiyorum  idrar yaparken özel bolgede yanma basliyor kasıklara kadar ağrı gidiyor. Bugün kadın doğum idrar tahlili istedi iki değer referans dışı çıkmış sonuçlar için hastaneye gidemedim. Siz yorumlar mısınız size zahmet olmazsa..

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 34 Dakika önce Saat 17:40
Nitrit değeri önemlidir. Nitrit:(+) ise, İYE var demektir. 
Yukarı Dön
FatmAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FatmAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 21 Dakika önce Saat 17:53
Hocam dönüş için teşekkür ederim boyle hepsini ekliyorum 

Yukarı Dön
FatmAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FatmAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 7 Saat 19 Dakika önce Saat 17:55
Nitrit negatif görünüyor, yani bu durumda iye değilde baska yerde bir enfeksiyon durumu olduğunu mu gösteriyor mesane ya da böbrek gibi anlayamadim
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119567
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 3 Saat 32 Dakika önce Saat 21:42
İdrar yollarının HİÇBİR yerinde iltihap Yok! 

Bir daha idrar tahlili istendiğinde iyi bir temizlik yapın ve ilk idrarı atıp, orta idrarı nümune olarak alın. 
Görülen Lökositler dışardan bulaşma.
Yukarı Dön
FatmAY Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı FatmAY Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 2 Saat 6 Dakika önce Saat 23:08
Sag olunn hocam cok teşekkür ederim. 
Peki o yanma ve ağrıların sebebi ne olabilir? Sık sık idrara cikma yaptıktan sonra hala kalmış hissi bobrek sorunundan mıdır 
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.