Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
fatoş
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 18 Tem 2007
Konum: İSTANBUL
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 16849
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 18:00 |
Ellerine sağlık canım bebişlerimiz için gerçekten çok besleyici bir yemek
|
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 18:05 |
|
|
Elif Hansa
Elmas Üye
Hansa ve Tevhid'in Annesi
Kayıt Tarihi: 03 Ağu 2008
Konum: SılayaHasret :(
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8182
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 21:48 |
ellerine saglik canim... ataga gectin herhalde... tatlilarda da sen varsin, yumurta yemeklerinde de
dunde bugunde bundan vardi menumuzde
|
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007
Konum: istanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11323
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 22:06 |
he ataktayım bak teşekkürler
hepinizee
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
belma
Altın Üye
Kayıt Tarihi: 06 Kas 2007
Konum: İstanbul
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4544
|
Gönderim Zamanı: 10 Oca 2009 Saat 23:15 |
Canım ellerine sağlık harika görünüyor. Ben bayılırım buna
|
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
|
|
suzi
Pırlanta Üye
Kayıt Tarihi: 16 Kas 2007
Konum: Ankara
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 12444
|
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2009 Saat 00:43 |
Ellerine sağlık canım.Gerçekten çocuklar için yararlı bir yemek.Zeynep Sude'ye ıspanağı temel reis ve Safinazı örnek vererek sevdirdim.Haftada bir kerede olsa yapmaya çalışıyorum.
|
|
|
burcu
Elmas Üye
Çınar'ın annesi, Forumun neşesi
Kayıt Tarihi: 23 Eki 2007
Konum: Tekirdağ
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8349
|
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2009 Saat 01:00 |
ellerine sağlık güzelim.. ıspanağa da yumurtaya da bayırlırım. ben ıspanağı soğanla kavurur sonra üzerine yumurta kırarım. ama kahvaltı olarak değil de öyle öğün olarak.. hem bu şekilde ıspanak yoğurtsuz da yenebiliyor.. içindeki demirden de birşey kaybetmemiş oluyor
|
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 11 Oca 2009 Saat 02:11 |
canım,ellerine sağlık.evet,yumurtalı olduğu için tuna da seviyor,ama bende genellikle burcu gibi soğanla kavurup,hatta bazen çok az da ev yapımı salça katıyor,sorada üzerini düzeltip,bir kaç yumurta kırıyorum.eğer düdüklü tencereniz buhar pişirme sepetliyse,orda 2 dak.sebze ayarında haşlarsanız,vitamin kaybıda olmuyormuş,suyunu süzünce vitamini suyuyla gidiyoryaama bu şekilde kahvaltıda hiç denememiştim,iyi fikir,çok teşekkürler canım
|
|