Sayın hocam,
Oğlum 1 ay sonra 3 yaşında olacak.11,6 kg hala. Gayet sağlıklı fakat herhangibir sağlık sorunu var mı diye herşeyine bakalım dedik aklımızda kalmasın diye. İdrar testinde protein negatif olmalıymış öyle okudum bir yerlerde, protein olması böbreklerde sorun olabileceğini gösterirmiş. Fakat bu teste referans aralığı 0-30 gözüküyor,referansa negatif yazılmamış, kafam karıştı. Diğer kan testlerinde de koyu renk işaretlenmiş bir kaç şey var. Anlamadım tabii, ve 2 gündür içim içimi yiyor. Dediğiniz gibi tam idrar sayımı yaptırıp size bildireceğim.
Oğlum 10 gündür zıvanadan çıktı, bir insan hiç bir şeyemi ağzını açmaz, kitledi. Zaten yediği bir kaç şey vardı onlarıda yemiyor. ( yediği şeyler,çorba çeşitleri, balık, yoğurt,makarna, pilav lapası,barbunya, 2 kutu küçük süt, kahvaltı karışımı ( peynir,bisküvi, tereyağı,yarım dilim ekmek)) Bunlar dışındaki hiç bir yemeye ağzını açmazdı, denemeyi bile reddeder.şimdi bunlara da açmıyor. Açlıktan kan şekeri düşmesin diye akşam üstü abur cubur, bisküvi, lokuma müsade ediyoruz. Oğlumun kilosunun geri kalmasının bir nedeni de 12 aylıktan 22 aylığa kadar kusarak beslendi,şimdiki halimize şükrediyorum aslında. Neyse sizin başınızı çok ağrıttım. Her şey için çok teşekkürler, size her zaman bir şey sormakta kendimizi özgür hissettirmeniz çok güzel. Tekrar sağolun...