|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 10 Haz 2014 Saat 23:45 |
Kadir Bey merhaba. 23/02/2014 doğumlu oğlumuzun gögüs boşluğundaki şeyi söylediniz teşekkür ederiz.Eşim dr.götürelim ne olur ne olmaz dedi.Götürdük ultrason çekildi bişe yok gögüs kafesinin devamı dendi.Cerraha götürmüşken pipiside sünnetli gibiydi onuda gösterdik sünnet gerekirmi diye. Dr baktı buna 1-2 yaş arası operasyon gerekir idrar deliği aşağıda yoksa ileride evlenince sorun yaşar dedi.Sünnete gerek yok sakın sünnet yaptırmayın dedi.Bizde eve gelince iyice kontrol ettikki gerçekten yukarı kısım kapalı altta delik var.Resimlerini gönderiyorum hocam sizden bu konudada yardım ve yönlendirme rica ediyorum.Birden fazla resim koyuyorum hangisi daha iyi anlaşılırsa diye.şimdiden teşekkürler.
![]() |
|
77
|
|
![]() |
|
tuna77 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 190 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
77
|
|
![]() |
|
77
|
|
![]() |
|
77
|
|
![]() |
|
77
|
|
![]() |
|
77
|
|
![]() |
|
77
|
|
![]() |
|
http://i.hizliresim.com/vz21D4.jpg
Kadir Bey bu resimde uçta delik var gibi normal gibi görünen kısım kapalı ve alta doğru iğne ucu kadar bir delik var idrar deliği orası dedi gören cerrah
|
|
77
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|