Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
"Yağmurun annesi... Çıtır pare mod"
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 11323
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 21:32 |
evet o şekil işi pek zor bir gün kaynanam bana öğreticek oturduk kadın sinirden hepsini bırak ben yparım izle sen dedi gülmekten yarılmıştım o gn anne sende hi. sabırlı değilsin öğretcen tabi sen doğuştan öğrenmedin ya dedim oda senin kadar beceriksiz değildim dedi ilk yaptığımda becerdim demişti ama onu utandırdım sonra kendim yaptım 50 tane falandı götürdüm sözlerim geri gelin dedi
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 21:54 |
afferin sana bi gün yaparsın banada
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 29 Ara 2007 Saat 21:58 |
ay yapmammı kız sen geliyorum de ben hemen yaparım
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
Ziyaretçi
Misafir
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2007 Saat 00:54 |
ifakatcim,ellerinize sağlık tatlım,çok nefis görünüyor,çok ta severim ama ilk denemem başarısızlıkla sonuçlanınca,artık yemeyi tercih ettim
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2007 Saat 01:52 |
çaok sağol canım
|
|
|
suzi
Pırlanta Üye
Puanlar: 12444
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2007 Saat 16:00 |
Ellerine sağlık canım.Sırf içli köfte yapamak için kıyma makinesini aldırdım,bayramda denedim.Dış harcı biraz yoğurduktan sonra birde makineden geçince iyi oluyor,yorulmuyorsun.Birde içli köfte aparatı var,istediğin büyüklükte kesiyorsun.Sıra içini doldurduktan sonra alt ve üstten kapamaya gelince yapamadım.Hani oldu gibi de istediğim gibi değil,birde güneyli olacam değilmi Aslında sürekli yapılsa el alışkanlığı olacakta.
Canım sana bir tavsiye de bulunayım:domates salçası yerine tatlı biber salçasıyla(acıda olabilir)tadı daha bir başka oluyor.
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör
|
Gönderim Zamanı: 30 Ara 2007 Saat 16:16 |
biz zaten biber salçasıyla yapıyoruz memeleketten geliyor
|
|
|
zelos
Altın Üye
Puanlar: 4208
|
Gönderim Zamanı: 03 May 2008 Saat 01:08 |
|
|
|