|
içim hiç rahat değil. |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
aleynaaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: içim hiç rahat değil.Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 00:07 |
|
hocam 2 yaş oglum gece ateşi olunca öglene kadar direndim ama cok mutsuz ve huysuzdu baygın yatsa neyse sadece aglıyordı oyuzden ateş düşürücü verdim, ve doktora gittik bogazımdan dolayı beta istedi 3 güne cıkar sonuç sen riske atma antibotiği kullan test negatif cıkarss bırakırson dedi,3 gün kullanmanın zararı olmaz dedi, ama araya yarım haftasonu giriyor muhtemelen sonuç ptesine kaldı. ben kan testi istedim wbc bakmak için biz ona değil crp bakıuorız dedi bende wbc istiuorım dedim yüksek cıktı 16.7.
ateş cocuk yoruldukca yatamadıkca verdim dilde pas yoktu ama haberler cocugun genel durumu verdimm gözü acıldı iştahı geldi devamlo yazıları okuyorım 1 günde iyleştiine göre beta olabilir mi? evde abla var 1. sınıf . bunyaşta olmaz ama okullı abla var die ve antibotik alınca hemenn düzeldi die acaba betamıydı diyorım. o halde dipomis gibi bişey yazıyor gidip ondan mı vurulması gerek. test cıkmadan da yapılmaz şimdi.o kısmı soruları okuyorım ama anlayamadım. suan bosuna mı antibiyotik veriyorumm acaba diye içim hiç rahat değil. kulagı akmıs bu arada dünden ber illadn damla yapıorum. kulakta ben burna sırınga yaptım karşı oldugunuz biliyorum ama normalde diğer delikten gelirdi bu sefer gelmedi. agrısı olsa aglar herhalde yada antibotikten aglamıyor bugğn cok iyiydi. sorum şu betaysa ilaco kesip igne olmaya mı gitmesi gerek
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 01:17 |
|
2 yas icin; WBC ust siniri:17'dir.
Cocuk WBC degerleri eriskinlerinkinden farklidir. Turk doktorlari bunu dahi bilmezler. SAKIN antibiyotik vermeyin. Zaten kulak hadiseleri SADECE Viral (Grip) lerde olur. Antibiyotiklik bogaz enfeksiyonlari, kulak hadisesi asla yapmazlar. SAKIN Antibiyotik vermeyin. CRP ile Turkiye'nin sahtekar doktorlari ugrasirlar! Pustlar biliyorlar, CRP'nin, Griplerde de yuksek cikacagini. SAKIN Turk doktorlara inanmayin. |
|
![]() |
|
aleynaaa
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 09:27 |
|
hocam 2 gün vermiş oldum kesiyorum ozaman ya, zaten faydası olmadıgı içim zararıda olmaz ilacı kesmenin antibiyotik direnci olur sakın kesmeyin diyolar ya bide:/
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Oca 2023 Saat 18:36 |
|
Olmayan bir bakterinin, NASIL direnci olacakmis ki?? Etrafinizdakiler de baska bir turlu salak.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|