|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
özüdoğru ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 May 2012 Durum: Aktif Değil Puanlar: 539 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eki 2015 Saat 10:31 |
Sayın hocam 47 aylık olan kızım alt dudağını içeri kısımdan ısırmayı huy etti yapma kızım dememe rağmen bir şeye dalınca iç kısmını ısırıyor. dün sabah baktım dudağının içine böyle beyazlık vardı köpük şeklinde siz tükürük kisti diye yorumluyorsunuz ya bak ısırma burası büyümesin acır sonra dememe rağmen aynanın karşısına geldi gitti akşama kadar ısırdı artık akşam saatlerinde o böyle kuru fasulye tanesi kadar büyüdü hafifte şişti artık olanlara karışmadım acısa acır der demiyor ama arada ısırır gibi yapıyordu. Sabah kaktığımızda evet iç kısımda olmasına rağmen dışarıdan dahi dudağının iç kısımdaki o beyazlık belli oluyordu rengide hafif sarı gibi olmuş. Umarım mikrop kapıp iltahaplanmaz. Zaten size yazmıştım dişinde apse var çekilecek diye bir an dişindeki apse mi acaba dudağına sıçradı diye düşündüm ama ısırıyor kendi yaptı eğer geçmezse ne kullanayım yada ne yapayım size sormadan yapamazdım bir şey atlamak istemiyorum tükürük iç yaralara iyi geldiğinden bir müddet takip edeyim tavsiyeniz ne olur hocam saygılarımla.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118114 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ustune; Pyraldin (Pyraleks) gunde:4x1 surun.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|