Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Uzman Pedagog Nilçin Doyran Bengisu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - huzursuzluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhuzursuzluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
rüya Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 13
Mesajın Direkt Linki Konu: huzursuzluk
    Gönderim Zamanı: 28 Mar 2011 Saat 00:59
nilçin hanım merhaba benim 23 aylık bir kızım var oldukça zor bir çocuk beslenme uyku sorunu 2 yaş sendromu hepsini yaşıyoruz .artık eşimde bende bezdik inanılmaz hareketli hiç oturmuyor diyebilirim.ikimizde tutarlı olmaya çalışıyoruz ama niye bu kadar huzursuz bilmiyorum 7. aydan beri kabızlık problemi yaşıyor halada ilaç kullanıyoruz huzursuzluğu bu konuda yaşadığı sıkıntılara bağlı olabilir mi?1yaşından beri katılıyor morarıyor çok sinir bozucu ve korkutucu bir durum bunu yaşamamak için bazen taviz veriyorum bu ne kadar doğru?hala emziriyorum ve nasıl kesiceğimi bilemiyorum kendi kendine uyuyan bir çocuk değil  ve çok ağlama sonrası katılma problemi yaşıyor.bu konudada yardımcı olursanız sevinicem.ilginiz için çok teşekkür ederim.
derya
Yukarı Dön
Nilçin DoyranBengisu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 193
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 29 Mar 2011 Saat 22:30
Merhabalar,
Bu konu benim uzmanlık alanım değil onun için benim ilk aklıma gelen şeylerden biri hırçınlığı için kabızlık bir etkendir ama katılmaları ve morarmaları varsa bir çocuk nöroloğuna başvurmanızı öneririm. Tabii annneler bu davranışı yaşamamak adın bazen tavizler verebiliyor çocuk da bunu hemen öğreniyor. Kararlı ve tutarlı olmaya dikkat edelim. Sevgiler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.