|
Hocama teşekkür ve deneyimlerim |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mhtpdmrcn
Üye
Kayıt Tarihi: 08 Mar 2024 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhtpdmrcn
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hocama teşekkür ve deneyimlerimGönderim Zamanı: 19 Saat 14 Dakika önce Saat 17:34 |
|
Sayın hocam merhaba uzun zamandır bunları yazmak istiyorum ki benim gibi ilk çocuğunu büyüten anneler aynı hatalara düşmesin. Ben ek gıdaya geçtikten sonra bebeğimde sık sık mukuslu kakalar olurdu. İnanın gittiğim doktora maaşımın 3te 1ini bırakırdım her ay o testi bu tahlili diye. Gıda alerji testleri çölyak testleri... Sonra bir gün kadir hocamin sayfasini keşfettim ve baştan sona mukusla ilgili sorularını okudum hocam bunun bebek çok yediği için olduğunu zamanla geçeceğini söylemiş. Bu tür bağırsak tepkilerinin olgunlasmayan bebek sindirim sisteminin doğal sonucu olduğunu eklemiş. Aylarca yaşadığım stres, bebeğime aylarca boşu boşuna diyet uygulamam, tonlarca maddi yük... Hepsi bosunaymis. Kadir hocamın söylediği gibi büyüdükçe geçti. Kadir hocamdan öğrenecek daha çok şey var Allah razı olsun sizden.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16 Saat 25 Dakika önce Saat 20:23 |
|
Sadece Forum kısmındaki; soru-cevapları değil, esas Yazarlar kısmındaki makalelerimi de okuyun.
|
|
![]() |
|
mhtpdmrcn
Üye
Kayıt Tarihi: 08 Mar 2024 Konum: Rize Durum: Aktif Değil Puanlar: 58 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı mhtpdmrcn
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15 Saat 25 Dakika önce Saat 21:23 |
|
Sayın hocam herşeyi okudum. Emeklerinize ilminize sağlık. Hiçbir karşılık gözetmeksizin binlerce çocuğa şifa oluyorsunuz.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|