|
hocam yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dimpledimple ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dimpledimple
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Saat 28 Dakika önce Saat 07:49 |
hocam kızım 7 yaş 32 kg 4-5 gün önce ani ses kısıklığı üzerine ertesi gün ateşle beraber burun akıntısı ve kuru
öksürük oldu. burun akıntısı şeffaftan mukuslu yeşilli kanlıya döndü dünden beri. ateş devam ediyor ara ara halsizlik ve iştahsızlıık var gözler de kızarık birşey yemediği için de arada midesi bulanıyor. bir kez sarı su gibi kustu. yutkunurken boğazının da acıdığını söylüyor. durumunu izliyorum bikaç kez ateş düşürücü verdim. kıymetli düşüncelerinizi bekliyorum saygılar
|
|
![]() |
|
dimpledimple ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Kas 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 13 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dimpledimple
![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam dilde hafif beyazlık var ağız kokusu da var ateşlendiğinde hep öyle kokuyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dimpledimple
hocam iki ishalliği hiç yoktu, şimdi tuvalete çıktı çok sulu değil ama hafif bir ishal de var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117281 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Muhtemelen; Domuz Gribi. Sakın ilaç kullanmayın, sakın ateş düşürmeyin.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|