hocam iyiki varsınız iyiki sizi tanıdım size nekadar dua etsem azdır . kızım 17 aylık 10.300 ağırlığında 3 gündür ateşleniyordu. 39.3 kadar ateşi cıktı iştahsız iç bişey yemiyor sadece uyurken sütünü içiyor
doktora götürelim dedik. götürdük iyimi ettik bilmiyorum sadece bogazına kulağına bakıp göğsünü dinleyerek bir çuval ilaç yazdı
iesef 1 g (700 mg vurulacak 3 adet)
corxilex-BİD 200/28
dolven şurup ve paranox fitil
neden ateşleniyor diye sordum hava çarpmış dedi. peki bu ilaçları kullanmazsam ne olur diye sorunca birsürü fırça yedim neden doktora getirmişim 30 yıllık doktormuş vss. neyse bişeey demedim diyemedim. teşhisi ne dedeim boğaz enfeksiyonuymuş
işte ilaçları hemen alıp bir buçuk fitili verip hemen iğneye başlayacakmış bu ilaçlarla geçerse yatıp dua etmeliymşiz iğne muahakak vurdurmalıymışız. tamam çıkarken sizin dediğiniz aklıma geldi wbc değeri tahlil istedim (istemeseydim asla yaptırmazdı ). tahlili yapıp eve döndük iğneyi yaptırmadan evde ateşi var diye bir fitil yaptım ateşi düştü ertesi gün akşama kadar. keyfi yerinde koşuyor oynuyor dün yine ateşlenince ikinci fitilide yaptım yine düştü suan ateşli 37.5- 38 arası ne yapayım hocam fitil verip müdahele edeyimmi kendi haline mi bırakayım
bide şurupmu öneriyorsunuz yoksa fitilimi neden olmuş olabilir. tahlil sonuçlarımız aşağıda
MON% 15.2
HCT 35.8
MCV 71.6
MCH 23.1
RDW-SD 34.9
NORMAL OLMAYAN DEĞERLERİMİZ BUNLAR
DİĞER SONUÇLAR
WBC 5.7
HGB 11.6
SEDİMANTASYON (SEDİM 1h ESR ) 2
CRP 0.31
GLUKOZ 84