|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Tem 2016 Saat 22:03 |
![]() |
|
7beni ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 162 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
El ici ve ayak altinda popoda pipi bolgesinde sirseginde cenesinde var vucududa daha minik puturler var
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119903 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
El,ayak ve agiz Hastaligi.. Bir sey yapmayin, kendiliginden yokolurlar.
|
|
![]() |
|
TEŞEKKÜR EDERİM İYİKİ VARSINIZ.ŞİMDİ SİZİ TANIMASAYDIK DR DR GEZECEKTİK HAYATIMIZDAKİ VE ÇOCUKLARIN GELECEĞİNDEKİ ETKİNİZ OKADAR BÜYÜKKİ.SİZİN SAYENİZDE DRA GİTMEMEMYİ ÖĞRENDİK.VÜCUDU KENDİ HALİNE BIRAKMAYI ÖĞRENDİK.
SAĞOLUN BİNLERCE KEZ
|
|
![]() |
|
BİRDE BULAŞICIMIDIR HOCAM
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 119903 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet, bulasidir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|