|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
vertigo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Hocam 10 aylık 7.5 kgGönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 04:51 |
|
Hocam öncelikle annenizin ve tüm annelerimizin mekanı cennet olsun inşallah.
Hocam benim ufaklık son 1 ayda iki rahatsızlık gecirdi. Tahliller link te 1. De ilaç verdik yanlış mı yaptık merak ediyorum... Şu anki rahatsızlığının 4. Günü bitti ve boğazında dokuntuler başladı. Verilen ilaçların hangilerini kullanmalıyız yardımcı olabilirmisiniz. Şu anki rahatsızlığında son 2 gundur günde 2-3 ishali vardı. Bugün serum aldırdık iki defa 150 ml biri 0.9 Nacl diğeri 0.045 nacl+0.5 desktroz... ikinci rahatsızlığı işlemleri devlette yaptırdık uzmanlık öğrencisi yazdı ilaçları tam çıkarken kulak dibindeki lenf bezi şişmiş ben antibiyotik tedavisi ekleyeyim dedi. https://drive.google.com/folderview?id=0BzY6BAEtBQS0SFQyQ0lTUkY2WXc Ayrıca hocam ufaklık çok hareketli iki aydir 7.5 de kaldık . Boy normal degerlerde bunun için nerdesiniz. Teşekkürler hocam
|
|
![]() |
|
vertigo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 04:55 |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 18:24 |
|
SAKIN; verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin... O doktor musveddesi ya cok cahil yada tam bir sahtekar.. Basit bir VIRAL enfeksiyon geciriyor.. 4-5 gun atesin arkasindan, burun akintisi ve oksuruk baslayacak, 2-3 haftada bu tablo surecek. Sadece benim Grip icin anlattiklarimi uygulayin. 8 seneden beri anlattigim sahtekarlikarin tamami size uygulanmis.
|
|
![]() |
|
vertigo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 22:13 |
|
Hocam cevap için teşekkürler. Tam olarak dediklerinizi biliyorum takip ediyorum fakat çocugün fiziki durumu çok kötü olunca işler pek umduğum gibi gitmiyor. 6. Hastalık geçiriyor anladığımız kadarıyla şu an yüzünün her yeri ve göğsü kizariklarla dolu... nokta noktayıdi şimdi birleştiler. Beklemedeyiz...
Bu arada ilacı yazan dediğim gibi uzmanlık öğrencisi!?
|
|
![]() |
|
vertigo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10 May 2016 Saat 22:23 |
|
Fiziki durumu kötü olduğundan serumu kendi istegimizle aldırdık. Emme refleksi çok az ve dudaklarıni hareket ettirecek hali yoktu. Dışarıdan sıfır takviye. Ama serumu alınca kendine geldi şimdi emmesi çok daha iyi. Hocam yüz dokuntulerı iiyiye işaret mi yoksa bir hocaya gösterelim mi
|
|
![]() |
|
vertigo
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 May 2016 Saat 11:50 |
|
Hocam ayrica ilk rahatsızlığında crp 70 mg/l olması bakteriyel olduğunu gösterir mi rahatsızlığın... mg/l referans aralıkları 0.5 ile 7.9 arası
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 May 2016 Saat 19:19 |
|
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|