Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hızlı nefes
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHızlı nefes

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Gamze kacal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 248
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 07:26
Hocam siz kusura bakmayın bu konuyla alakalı bulamadım maillerinizi aslında çok okuyan biriyim sadece böyle bir olay olabilirmi diye sormak istedim gerçekten çaresizim oğlumun önemli bir hastalığı mı var bunu ogrenmek için çok araştırıyorum ve okuyorum bide size danışmak istedim.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118639
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 19:11
Reflu'ye bagli olsa; HER GUN olur...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 20:15
Bende öyle düşünüyorum reflü her zaman olur niye ayda bir kere olsun ama niye çocuk bogulacakmis gibi yapıyor ve yutkunuyor bunu anlayamıyorum özellikle hasta olacağı geceler böyle çok şahit oldum yanında yatıyorum onu izliyorum hocam sabah zaten hızlı nefes ve hırıltı başlıyor Birgün bir gece kötü geçiyor çocuk çok hızlı nefes alıp veriyor uyumuyor ağlıyor bir gün sonra daha iyi oluyor öksürük burun akıntısı hapşırık devam ediyor ateşi olmuyor hocam bu 6 aydır her ay oluyor öncesinde ablamiz hasta oluyor sanırım ondan bulaşıyor ama normal bi grip te niye nefes darlığı yaşar bu bebek bunu bana açıklar mısınız 
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 May 2017 Saat 22:11
Gormeden bilemem..
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Gamze kacal Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2017 Saat 01:57
Gormenizde mümkün değil hocam Türkiye de olsanız nerde nerde bulurdum sizi peki nasıl bı doktora götüreyim devlet hastanelerinin doktorları hiç ise yaramaz ozeldekilerde bi derece ilgileniyor işte genel bi kan tahlili yapıldı hem yeni doğduğunda hemde 2 ay önce herşey normal bağışıklık zsyifmis 25 çıkmıştı solunum sıkıntısı nin nedeni kanda belli olurmu hangi bölüme götüreyim sizce doktora nesine baktirayim bide hocam astım hastası olsa bu çocuk ciğerleri dinlendiginde ses gelirmi oğlumun ciğerleri temiz diyor doktorlar boğazda balgam var diyor balgam bukadar  nefes darlığı yaparmi hızlı nefes alması hırıltı solunum balgamdan olabilirmi 

Düzenleyen Gamze kacal - 03 May 2017 Saat 12:18
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 May 2017 Saat 17:51
Her Grip, iyilesirken akinti koyulastigi icin, hirilti olur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.