|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 496 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Haz 2017 Saat 23:08 |
Kızım 3 ay sonra 7 yaşına girecek. Bugün Sağlık ocağına gittik.sağlık raporu almaya. Doktor kalbini dinledi kızımın. Kalbi çok hızlı atıyor ve zayıf dedi. Kalbinde ufurum var dedi😢bi hastalık geçirdi mi dedi?kış bitiminde bronşit geçirdi dedim.bu yaşlarda olabilir dedi.1 yıl sonra gene getirin dinleyelim dedi. O zaman ufurum varsa Kardiyolojiye gidin dedi.çok kaygiliyim. Çok kötüyüm.kalbini dinledim,dakikada 116 defa ölçtüm. Dr beni çok telaslandirdi?1_ Bu ufurumin nedeni ne olabilir?
2-kalbi çok mu hızlı atıyor? Cok mu anormal, ne t Yapayım sizce 😢
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu yasa gelene kadar, kimsenin duymadigi "ufurumu" duydu !!! Oylemi??
Boy ve kilosuna bakin.. Kalbi delik olanlarda ve kapak rahatsizligi olanlarda, gelisme geriligi vardir.. Gelisme geriligi yoksa, kalbinde de bir sey yok demektir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 15 Haz 2017 Saat 00:40 |
|
![]() |
|
haydibebek ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Ara 2010 Durum: Aktif Değil Puanlar: 496 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Cok tesekkur ederim kadir bey .sizi cok seviyoruz. İyi ki varsınız. İçimi rahatlattıniz. Kızımda gelisme geriliği yok çok şükür. .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Peki dakikada 116 defa atması normal midir kalbin? Dinlenir vaziyette bu kadar atıyordu. Çok teşekkürler şimdiden kadir bey .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120458 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Gene anlatayim: YAS: DAKIKADA KALP ATIMI: -------------------------------------------------------------------------- Bebek (1-12 ay) ........................ 100-160 (1-3 yas)......................... 90-150 (4-5 yas).......................... 80-140 (6-12 yas)......................... 70-120 Adolesan (13-18 yas)....................... 60-100 Lutfen soru sormadan once: -Ya arastirin..VEYA -Ben cevap verdi isem, daha hala israrla sual sormayin.. Onemli olani cevapliyorum, gereksiz olani sizin tekrar sormaniza gerek YOK! Bahs etmedi isem, gerek yok demektir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı haydibebek
Peki teşekkür ederim. Haklısınız gerekli görseniz siz cevaplardiniz. .
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|