Hayır Kadir bey benimki Hiperaktif
Ben aslında 3 yaşında farkettim çok hareketli, sabırsız, göz temasından kaçınan, sık sık lafa giren , sinirli bir çocuktu. Ozamandan bu zamana İstanbuldaki hemen hemen tüm psikiyatristlere götürdüm. Mücahit Öztürkten tutun, Şişli Etfal de çocuk psikiyatrsitine, Tanı eğitim merkezinden tutun Boem e Pedam dan tutun daha bir çok psikiyatriste götürdüm Özeller maalesef tüketiyor insanı maddi anlamda

Hepsinde hiperaktif teşhisi kondu mmalesef okula başladıgında sorunlarımız arttı çocuk dışlandı arkadaşları tarafından, öğretmeni tarafından sevilmedi, veliler tarafından şikayet edildi her veli toplantısından ağlayarak ayrıldığımı bilirim. 2 sene içinde 2 okul 3 öğretmen değiştirdik. Leventte pilot bir okula kayıt ettirmiştim olmadı en sonunda evdekiler takip edebilir en azından diye mahallemizdeki okula kayıt aldırdım bu sene 4. sınıfa geçti Çapada artık tedavi görüyor ilaç etkili notları dikkat dağınıklığı olduğu için düşüktü inanılmaz yükseldi davranışları kontrol altında ama bu seferde iştahsız ve zaman zaman baş ağrıları oluyor. Bense mecbur olduğum ve onun dışlanmasını istemediğim ve geleceği parlak olsun okusun diye veriyorum ilacı. Ama bir yandan annelik duygum bastırıyor üzülüyorum.

Okullar kapandıgından bu zaman hiç ilaç vermedim 1 haftadır başladım vücudu alışsın diye Concerta 36 mg. kullanıyoruz. Yaşıtlarına göre boyu güzel gelişimi iyi ama ilaçtan dolayı yememesi beni üzüyor. Bu zamana kadar yazılan tüm kitapları, makaleleri kudum , ezberledim Daha kendime katacak bir şey bulamıyorum.
Bu konu ile ilgili bana ne önerirsiniz?