|
hijyen |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
leyli ![]() Kıdemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 799 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Haz 2022 Saat 12:08 |
hocam merhaba... 47 yaşında bayanım.ben bir hata yaptım. Normalde yapmam ama bir boşluğuma geldi... hocam internette de okuyoruz bu tür konuları.açıkçası çok tedirginim.. hocam 14 haziranda bir kuaförde kaşlarımı aldırdım... normalde cımbızı kendim götürürdüm. Ama dediğim gibi boşluğuma geldi..uzun zamandır kaş da aldırmadığım için düşünemedim cımbız götürmeyi. Kuaförün cımbızı hiçbir şekilde dezenfekte etmediğini farkettim. Ama kaşlarımı aldıkdan sonra hijyen etmediğini farkettim.Keşke kaşlarımı almadan önce farketseydim... Hatta kaş tarağı var. onu yere düşürdü ve kaşlarımı taradı... şimdi karşı çıksak orada tezmizlik hastası muamelesi yapıp azarlıyorlar... asıl iş cımbıza çok moralim bozuldu hocam. inanın 2 gündür uyuyamıyorum stresden... kaşlarımı aldıkdan sonra kolonyası vardı... kolonya döktüm ama iş işden geçti.. çok moralim bozuk.. neden insanlar işlerini bu denli kötü yapıyor anlamıyorum. hatta benim kaşlarımı aldıkdan sonra cımbızı aynanın önüne öylesine atıverdi.. ne kadar laubali bir davranış... hocam herhangi bir hastalık durumu söz konusu ihtimaline karşı ya da ilerde ne yapmalıyım.. tahlil anlamında yani... çünkü bazı hastalıklar bu tip hijyen olmayan aletlerden bulaşdığını biliyorum... eğer herhangi bir hastalık bulaşmış ise ne zamana çıkar... ne yapmalıyım. çok moralim bozuk :(
Düzenleyen leyli - 16 Haz 2022 Saat 12:14 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118726 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cımbız, deriye değmez! O yüzden herhangi bir kirlenme ve bulaştırma olmaz!
Tarak; deriye temas ettiği için, sterilize edilmesi gerekir. Ben şahsen, her saç kestirdikten sonra; ya yıkatırım, ya da eve gelince Kolonya ile friksiyon yaparım. Olabilecek bir hastalığı önceden söyleyecek bir tahlil yoktur. Yıkanmak veya Kolonya yeterlidir. Sizin kuaförde şahit olduğunuz davranış; estetik olmayan, lakayt davranış! Bu mevcut Ekonomik krizde müşteri çok kıymetli olduğundan, daha itinalı davranmaları kendi çıkarlarınadır. Bu kuaförlere doktorlara verdiğinizden daha fazla para veriyorsunuz. Beğenmediğiniz Kuaförü değiştirin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|