|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sahil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Kas 2017 Saat 12:06 |
Sayın hocam,
Oğlum 4 yaşında. Sağ kasığında yumurtalık torbasına doğru inen şişliği var. Yaklaşık 1-2 ay önce fark ettim. Bulunduğumuz yerde çocuk cerrahisine götürdüm. Hidrosel dedi. Daha önceden şişliğin olmadığını söylediğimde "fark etmemişinizdir" dedi. Ameliyat önerdi. Hidroselin bu yaşta gerileme durumu nedir? Ameliyat önerir misiniz? Saygılarımla
|
|
Sahil
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fitik olmasin???? Hidrosel, tamamen Testisin etrafinda olur, kasiga uzanmaz!! Baska bir yerde daha gosterin. Ayrica, fitik bazen kaybolur, hidrosel hic kaybolmaz! Bazen, fitik ve hidrosel beraber olabilir. Bana kalirsa, Hidrosel ile beraber fitigi da var, ameliyat olmasi iyi olur.
|
|
![]() |
|
sahil ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Haz 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam,
Kasıkta hafif şişlik var ama asıl şişlik sol yumurtalık etrafında. Başka bir doktor da hidrosel dedi ve ameliyat önerdi. Gerileme durumu var mıdır veya ameliyattan başka bir seçenek var mıdır?
|
|
Sahil
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117087 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Artik bu yasta ameliyat gerekir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|