Merhaba Doktor Bey;
Pazartesi günü İbrahim Erkul Hocaya gittik,oğlumun hidroseli için.Bizi tıp fakültesinde bir profesöre gönderdi(Çocuk cerrahı imiş) o da ameliyat dedi.Kontrolde 78 cm ve 10.5 kg çıktı.Ayağında da düz tabanlık varmış.Kilosunu pek sorun etmiyorum ama boyu uzun zamandır pek fazla uzamadı.N e yapabilirim,hasta olmadığı zamanlarda 450-500 ml süt ,köftesini ya da tavuklu çorbasını ve en az 1 adet meyvesini yiyor.Gerisini de sizin dediğiniz gibi pek sıkıştırmıyorum.kendisi ne yemek isterse.Boyunun uzaması için ne yapabilirim***.Yoksa kısa bir çocuk mu olacak.
bİR DE GEÇENLERDE Bİ KANALIN HABER PROGRAMINDA bebeklerimize doğduklarında troid testi** yapılması gerektiği sorunu olab bebeklerin bıngıldaklarının geç kapandığını kafalarının büyük olduğunu ve zeka geriliklerinin olabileceği,boylarının da kısa olduğu anlatıldı(biraz karıştırdım galiba ama

) Benim oğlumunda kafası büyük en üst sınırda çıkıyor.Bıngıldağı da henüz kapanmadı(sizin anlattıklarınızla içim rahattı ''artık bıngıldakla ilgilenmiyoruz'' ama bu haberden sonra kafamö karıştı.
Teşekkürler Hocam,sağolun.