ozlem hanım mrb kızım su an 22 aylık 4 aydır da tuvaletını klozete yapıyor cok sukur sorunumuz yok sımdılık. ama son zamanlarda babasız duramaz hale geldık.babası gec gelıyor ama xok ılgılı bı baba.evde kavga vs yok cok sukur.gecen ay babası sehır dısına cıkarken o uyuyordu ve hoscakal dıyemedı ve bır hafta gelemedı.yokken baba gelecek dıye durdu 3g ıle gorustu gordu babasını ama o geldıkten sonra saatlerce onun gıdısı ardından bazen tesellı bulsa da 'anne babaa' dıyerek yalvarır gıbı saatlerce aglaması benı cok acıtıyor. meme bıle tesellı etmıyor onu. yemek yemedıgını ve hatta kakasını tuttugunu farkettım daha da kotuye gıtmeden ne yapabılırım? tum doktorlar konusmaları yaptıklarıyla bılışsel gelışımının cok ılerıde seyrettıgını soyluyor.3-4 kelımelı cumleler kuruyor derdını cok guzel anlatıyor ve genc kız gıbı anlıyor her seyı.babasının yoklugunu artık hıcbır seyle ona kabul ettıremıyorum,benı duymak bıle ıstemıyor sadece baba dıyor ne dede nne baska bı cocuk ne en sevdıgı oyuncak.hıc bu kadar caresız hıssetmemıstım kendımı