Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hergün kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhergün kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Konu: hergün kusma
    Gönderim Zamanı: 12 Tem 2013 Saat 23:47
kadir bey merhaba;
kızım 14 aylık hergün bişekild bi öğününü kusuyor..sabah ınfatrını 200 cc(anca 8.5kg olduk..) haşlanmış yumurta bir dilim ekmek labne 1yemek kaşığı,öğlen 60cc çorba 40-50cc yoğurt akşam öğlenin aynısı gece 1 çaybardağı meyve püresi başka birşey yemiyor sofraya oturtuyoruz bizmle atıştrısın diye herşeyin tadına baktırmaya çalışıyoruz nafile..bu şekilde beslenirken bile gün içinde yemek yerken gıcık oluyor öğürüp kusuyor:((( hergün yapıyor bir sıkıntı varmıdır?(boy 73cm kilo 8.5 14 aylık)(doğum 2800 47cm)
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119457
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Tem 2013 Saat 11:53
Günde ne kadar süt içer?
Yukarı Dön
ceydadefne Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 150
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2013 Saat 02:21
infatrini dışında süt içmiyor:(((her türlü süt denedim soğuk ılık ballı kakoulu çilekli muzlu bir yudum alıp tadına bakıyor ittirip ağlıyor çok açken bile(sabahları ınfatrınıyı görünce deli gibi çırpınıp istiyor o arada sütele kandırayım dedim ozamn bile içmedi)gunde 80c yoğurt 1 yemek kaşığı labne bir kibrit kutusu tam yağlı beyaz peynir..
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119457
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Tem 2013 Saat 09:33
1 kilo eksiği var. Günde 600ml süt/sütlü gıda almadan gelişmesi zor. Eski mailleri okuyun.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.