Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hemoroit ve doğum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhemoroit ve doğum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurgul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
Mesajın Direkt Linki Konu: hemoroit ve doğum
    Gönderim Zamanı: 12 May 2008 Saat 14:32

arkadaşlar şu an 20 haftalık hamileyim ve on kilo aldım şimdiden rekora gidiyorum sanırım,hamilelikten önce de zaman zaman üşüttüğüm zaman ve çok yorulduğumda hemoroid sorunuyla karşılaşıyorum ve normal doğum düşünüyorum.Ama çevremdekiler hemoroitin doğumdan sonra daha da ilerleyebileceğini söylüyorlar ve sezeryan tavsiye ediyorlar.Açıkcası kendimi de kasmak istemiyorum sonradan acı çekeceğime sezaryan olmak aklıma yatıyo gibi.Acaba çok mu bencilce düşünüyorum.Yerimde olsanız ne yapardınız.

Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10862
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 May 2008 Saat 14:43
ben senin yerinde olsaydım bu konuyu ayrıntılı bir şekilde dr. m ile görüşürdüm canım nede olsa bu bir sağlık sorunu ve en doğru ve kalıcı bilgiyi sana o verecektir biz burada ne kadar yorum yapsak sadece kafanı karıştırmış olacağız ve sağlıklı olmayacaktır......
inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın,geçmiş olsun canım sağlıkcakla kal......iyi haberlerle gel.....
Yukarı Dön
nurgul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 May 2008 Saat 11:00
inşallah hayatım,biliyosun bazı doktorlar sırf para için sezeryan yapmak istiyolar.Ben de bu yüzden benim gibi hamiş dostlarıma sorayım dedim.
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1366
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 01:10
canım ben normal doğum yaptım kabızlık hamileliğin hediyelerinden benımde hemoroıdım oldu ama doğumla falan azmadı öyle doktorun kanama ya larşı fitil verebılır  ben kullandım iyi gelmişti şimdi bir şikayetim yok doktorun senı yönlndiriir
Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
nurgul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 May 2008 Saat 22:19
melekciğim ben de hamilelikten önce de vardı hemoroit,bugünden endişeliyim,ıkınmayla artabileceği söyleniyo,ne derece doğru bilmiyorum
Yukarı Dön
melek uslu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1366
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 May 2008 Saat 23:27
canım olsun bişi olmaz bak sana doğumu anlatayım
  1 masa var uzanıyosun dokrotun seni iyice öne doğru çekiyo yanlarda kolluklar var oradan destek alıyosun ve doktorun san ıkın ve bırak komutları verıyo ıkınırken popnu havaya kaldırıp kaka yapar gibi ıkınmıyosun böyle yaparsan zaten bebeği itmez anüsünü itersin kontrollü olup doktorunun komutlarına uyarsan çok kolay ve keyifli birşey ayrıca hemoroid hamileliğinde seni biraz yoracak şuruplar ve fitiller var mutlaka doktorun sana bunları versın rahat edersin ılık oturma banyoları yap varis çorabı kullan  çorap hemoroıdı en aza indirip bacaklarında ve karnında deformasyonu engeller ben 6 ay kullandım yaza girince dayanamadım ama çorap işe yarar. karnın için badem yağı kullan hemoroıdlerınıde yağ kullanabılırsın canım benden tavsiye hemoroıd için sezeryan tercıhını kullanma yani tabı hemoroıdlerın cerrahı boyutta ve maxımum rıskde değilse

Asya Liva
Yasam Kaynagim
Annemi ve anne olmayi anlama sebebim ben
Yukarı Dön
nurgul Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 12:45
sağol melekciğim çok rahatlattın beni,umarım herşey güzel olur,sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.