Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Ek Gıda & Beslenme & İştah
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hemen cevaplarsanız sevinirim ek gıda
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhemen cevaplarsanız sevinirim ek gıda

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
GariM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 23:19
Eklemek isterim, ek gıda konusunda Benal Hoca'nın yazılarını araştırın bence.Ben kendi adıma en çok ona güveniyor ve inanıyorum.Mutlaka bu konuda birilerine cevap vermiştir forumda..Bir tavsiye daha,sadece tek doktorunuz olsun,o da tam güvenebileceğiniz biri  olmalı.Biz 4 doktor değiştirdik ve sonunda inandığımız birini bulduk.Artık internet var,Benal Hoca gibi bilgi kaynakları var.Size söylenenleri ordan sorgulayabilirsiniz ve sonunda güvendiğiniz bir doktor bulabilirsiniz.Ben öyle yapmıştım..Tercih sizin..Sevgiler..
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 May 2008 Saat 23:52
canım zaten Benal hanımın bu kondaki yorumunu da ekledim...
haklısın tek doktor şart. ama güvenmek konusu ayrı bir olay.. yani 2 ayrı yorum varsa hangisinin güvenilir oldugunu bilemiyor insan..
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3525
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 00:09
burcucum çok teşekkürler canım bu bilgiler için. ben iki tane doktor değiştirdim. ikiside anne sütü yetersiz gelirse 4. ayda ek gıdaya geçebileceğimi söylemişti. ama bugünkü doktor beni tedirgin etti işte. söylediği şey tedirgin olunmayacak gibi değil zaten. karaciğer ve böbreğe zarar veririsin ne demek yaaaAngryAngry
internetten araştırdım bende tabiki ayrıca milupanın beslenme uzmanına mail attım. oda başlayabileceğimi yazmış hatta listede göndermiş sğolsun. bazı doktorlar böyle sinir bozuyo işteAngryAngry
Yukarı Dön
calimero_tr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 10:27
Bize de Furkan'ın doktoru (ben furkan 4 ay 10 günlükken işe başladığım için) mecburen ek gıdaya başlamamıza izin vermişti. Hem erken başlayınca çocuk yemeklere daha kolay alışıyor. emzirmeye de devam et ama günde hiç olmazsa bir öğün ek gıda vermek bebek için de çok iyi oluyor.
Yukarı Dön
GariM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 19:08
Mesajımı yazarken sizin gönderdiğiniz Benal Hoca kaynaklı mesajı görmemiştim..Çok iyi etmişsiniz elinize sağlık..Sağolsun çok yardımı dokundu bizlere..
Doktora güven konusunda hepiniz çok haklısınız.Ben de çok zor günler yaşadım.Dediğim gibi 4 doktor değiştirdik.Üstelik 2 ayda..Hiç unutmam biri,"bazı annelerin sütü çok olduğu için 9 aylığa kadar ek gıda verdirmiyorum" demişti..Ve ondan vazgeçmemiz için en önemli sebep de bu olmuştu.Hepimiz artık çok iyi biliyoruz ki bunun süt miktarıyla alakası yok, bebeğin ihtiyaçlarıyla alakalı.Hatta geç kalmak daha kötü bile olabiliyor...
Yani aslında bir çok doğru yok, aklın yolu bir.Tabi her bebek kendine has,ama belli kurallar var..
Hepimize kolay gelsin..Gerçekten çok zor iş annelik..Sevgiler..
Yukarı Dön
burcu Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Çınar'ın annesi, Forumun neşesi

Puanlar: 8349
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 22:03
valla doktorum bu sözüne pes diyorum.." 9 aylığa kadar ek gıda verdirmiyorum"
isabet olmuş arkadaşım bu doktoru bırakmanWink
ömrüm, bebeğim, Çınar'ım

Yukarı Dön
GariM Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 May 2008 Saat 23:43
Bence de..Dediğim gibi iyi ki şu internet var da sorgulayabiliyoruz...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.