Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
saklibahce
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 410
|
Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 14:52 |
arzuu Yazdı:
benim o günüm aklıma geldikçe siniriim bozuluyor hastaneye sabah gitmiştik bu doğum sancısı değil diye beni geri eve yolladılar.akşam acile gittik ve 9 da doğmuştu bebeğim |
gerçek doğum sancısı nasıl oluyor ki?
|
|
 |
unshemşire
Üye
Puanlar: 8
|
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 09:35 |
  ya kızlar normal doğum yapamaya karar verdım bende şimdilik tabe  2 yıl doğum evinde hattta doğum salonunda calıstım görüntü olarak zor ama bı de doğum yapan arkadaslara sormak lazım çok mu zor kızlarr yaaaaaaa
|
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 10:16 |
bence zor değil sezeryan daha zordur hatta bence. kesilip dikilmek daha kötüüüüüüüüüüüüü
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |
Kevser
Moderatör
Mersin benden sorulur:)))))
Puanlar: 5082
|
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 13:47 |
Bence de eğer suni sancısız çekersen sancılarını, son ana kadar kolay  son andaki ağrılar da bebek doğar doğmaz, anında unutuluyor zaten
|
 |
unshemşire
Üye
Puanlar: 8
|
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 14:03 |
|
|
 |
pinar35
Altın Üye
Puanlar: 1857
|
Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 14:42 |
unshemşire Yazdı:
son an ki ağrılar derken canımmm    daha henus doktorumla konusmadım ama epidural nırmal doğum ıstıyorum ben |
Cnm her ne kadar daha doğum yapmamış olsanda sen anladığım kadarı ile o bölümde çalışmışsın insanların son anda nasıl sancı çektiğini az çok anlamışsındır diye düşünüyorum.
Benim doğumun epiduralli normal doğum oldu.. Sancı hissettim ama çok hafif hissettim ama çocuk çıkarken sancılar biraz fazlalaşıyor tabiki...
Ama doğduktan sonra kuş gibi hafifliyorsun
|
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
|
 |
oky
Üye
Puanlar: 49
|
Gönderim Zamanı: 25 Şub 2011 Saat 21:35 |
Normal doğum diye bekledim 9 ay 10 gün doldurdum ama bebişimde tık yok! Hiç sancım olmadı bebeğimin suyu bitmiş doktorum normal doğum yapamayacağımı tehlikede oldugunu söyleyince apar topar ameliyata girdik...Benim doğumum epidural anesteziyle sezeryan oldu.. Doğumu an an takip edebildim, görünürde birşey yoktu ama doktorum neler yaptığını tek tek anlatıyordu. Sadece bebeğimi çıkaracakları sıralarda bi süre bayılmışım... meleğimi yanıma getirdiklerinde tüm korkularımı unuttum... Bir Melekti kucağıma verdiler... İyiki Doğurmuşum
|
 |
kukolka
Üye
Puanlar: 18
|
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 15:58 |
" Kadın'nın en güzel rolü - "Anne" olmaktır!" - sözünü henüz küçükken bir kitapta okumuş ve o güzel rolü yaşamayı o günden beri arzulamıştım.
Yıllar geçti, evlendim ve eşimle beraber çocuk sahibi olmaya karar verdik. Seneler önce okuduğum o özel rolün her anını, en güzel ve en doğal bir şekilde yaşamaya kararlıydım. Doğuma giden günlerim düzgün beslenme, stresten uzak durma, klasik müzik dinleme gibi şeyler ile geçiyordu. Doğumun bir an önce gelmesini ve bebeğime biran önce kavuşamyı arzuluyordum. O kavuşma anını acısı ile tatlısı ile en doğal şekilde tadacaktım. Nice seneler boyunca, milyarlarca kadın hiçbir müdahale olmadan doğum yapmıştı, ben de yapacaktım!
Ve o gün geldi... Bebeğim “anneciğim sana kavuşmama çok az kaldı” – diyordu. Bebeğim ile beraber birbirimize sarılabilmek için saatlerce mücadele ettik, çok çabaladık ve sonunda .. kelimeler yetmez anı yaşadık... - Ağrı var mıydı? - Evet, vardı? Ama o mükemmeldi! Doğumdan birkaç gün geçti, kontrol için hastaneye geldik. O inanılmaz anı tekrar yaşamak istediğimi fark ettim.
Doğum anını bu şekilde yaşadığım için kendimi çok şanslı buluyorum ve doktoruma çok minnetarım! Herkesin bu güzel anı tatmasını diliyorum! Verilen link düzenlendi..
Düzenleyen Gülsen - 01 Nis 2011 Saat 23:25
|
http://plazadananne.blogspot.com/
|
 |