Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HAYATIMIZIN EN BÜYÜK ANISI DOĞUM HİKAYELERİMİZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHAYATIMIZIN EN BÜYÜK ANISI DOĞUM HİKAYELERİMİZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 20212223>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
saklibahce Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 410
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Şub 2011 Saat 14:52
Orjinalini yazan: arzuu arzuu Yazdı:

benim o günüm aklıma geldikçe siniriim bozuluyor hastaneye sabah gitmiştik bu doğum sancısı değil diye beni geri eve yolladılar.akşam acile gittik ve 9 da doğmuştu bebeğim

gerçek doğum sancısı nasıl oluyor ki?
Yukarı Dön
unshemşire Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 09:35
PinchLOLya kızlar normal doğum yapamaya karar verdım bende şimdilik tabeLOL2 yıl doğum evinde hattta doğum salonunda calıstım görüntü olarak zor ama bı de doğum yapan arkadaslara sormak lazım çok mu zor kızlarr yaaaaaaa
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 10:16

bence zor değil sezeryan daha zordur hatta bence. kesilip dikilmek daha kötüüüüüüüüüüüüü

ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
Kevser Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Mersin benden sorulur:)))))

Puanlar: 5082
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 13:47
Bence de eğer suni sancısız çekersen sancılarını, son ana kadar kolay Thumbs Up son andaki ağrılar da bebek doğar doğmaz, anında unutuluyor zaten Big smile
Yukarı Dön
unshemşire Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 8
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 14:03
son an ki ağrılar derken canımmmBig smileBig smileBig smileBig smileBig smiledaha henus doktorumla konusmadım ama epidural nırmal doğum ıstıyorum ben
Yukarı Dön
pinar35 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 1857
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Şub 2011 Saat 14:42
Orjinalini yazan: unshemşire unshemşire Yazdı:

son an ki ağrılar derken canımmmBig smileBig smileBig smileBig smileBig smiledaha henus doktorumla konusmadım ama epidural nırmal doğum ıstıyorum ben
Cnm her ne kadar daha doğum yapmamış olsanda sen anladığım kadarı ile o bölümde çalışmışsın insanların son anda nasıl sancı çektiğini az çok anlamışsındır diye düşünüyorum.

Benim doğumun epiduralli normal doğum oldu.. Sancı hissettim ama çok hafif hissettim ama çocuk çıkarken sancılar biraz fazlalaşıyor tabiki...
Ama doğduktan sonra kuş gibi hafifliyorsun
ELİF NAZ'IM NAZLI KIZIM.
04.05.2009 DA DÜNYAMI AYDINLATAN MELEĞİM.
Yukarı Dön
oky Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 49
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Şub 2011 Saat 21:35
Normal doğum diye bekledim 9 ay 10 gün doldurdum ama bebişimde tık yok! Hiç sancım olmadı bebeğimin suyu bitmiş doktorum normal doğum yapamayacağımı tehlikede oldugunu söyleyince apar topar ameliyata girdik...Benim doğumum epidural anesteziyle sezeryan oldu.. Doğumu an an takip edebildim, görünürde birşey yoktu ama doktorum neler yaptığını tek tek anlatıyordu. Sadece bebeğimi çıkaracakları sıralarda bi süre bayılmışım... meleğimi yanıma getirdiklerinde tüm korkularımı unuttum... Bir Melekti kucağıma verdiler... İyiki DoğurmuşumWink
Yukarı Dön
kukolka Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 18
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2011 Saat 15:58
" Kadın'nın en güzel rolü - "Anne" olmaktır!" -  sözünü henüz küçükken bir kitapta okumuş ve o güzel rolü yaşamayı o günden beri arzulamıştım. 

Yıllar geçti, evlendim ve eşimle beraber çocuk sahibi olmaya karar verdik. Seneler önce okuduğum o özel rolün her anını, en güzel ve en doğal bir şekilde yaşamaya kararlıydım. Doğuma giden günlerim düzgün beslenme, stresten uzak durma, klasik müzik dinleme gibi şeyler ile geçiyordu. Doğumun bir an önce gelmesini ve bebeğime biran önce kavuşamyı arzuluyordum. O kavuşma anını acısı ile tatlısı ile en doğal şekilde tadacaktım. Nice seneler boyunca, milyarlarca kadın hiçbir müdahale olmadan doğum yapmıştı, ben de yapacaktım!

Ve o gün geldi... Bebeğim “anneciğim sana kavuşmama çok az kaldı” – diyordu.  Bebeğim ile beraber birbirimize sarılabilmek için saatlerce mücadele ettik, çok çabaladık ve sonunda .. kelimeler yetmez anı yaşadık...
-       Ağrı var mıydı?
-       Evet, vardı? Ama o mükemmeldi!
Doğumdan birkaç gün geçti, kontrol için hastaneye geldik. O inanılmaz anı tekrar yaşamak istediğimi fark ettim.  

Doğum anını bu şekilde yaşadığım için kendimi çok şanslı buluyorum ve doktoruma çok minnetarım! Herkesin bu güzel anı tatmasını diliyorum!
Verilen link düzenlendi..

Düzenleyen Gülsen - 01 Nis 2011 Saat 23:25
http://plazadananne.blogspot.com/
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 20212223>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.