Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - HAYATIMIZIN EN BÜYÜK ANISI DOĞUM HİKAYELERİMİZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHAYATIMIZIN EN BÜYÜK ANISI DOĞUM HİKAYELERİMİZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 23>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2222
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 13:20
benim eşimde afallamıştı.saat 21:30 gibi hastaneye gittik  hastane 10dk falan yolda eve. annem arkada ben önde oturuyorum.bendeki de salaklık o sancıyla önde ne işim varsa??bana diyodu sen hemen çıkarsn demi şimdi hemen olu rdemi doğum döneriz eve geceyarısı.tabi dedim hemen doğurup çıkarım ben alem bunlar yaa!!

Yukarı Dön
humeyra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2463
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2007 Saat 13:26
LOL hahahahaha

A-N-I-L 27.09.2005
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2007 Saat 10:00
bende dogumdan 2 gün önce rüyamda kuzuşiş gördüm ve canım çok istedii yemege çıkacagımız akşam nişan denen leke geldii.. evdekiler telaşla hastaneye gitme derdindeyken ben kuzu şişi yemeden dogurmam diye tutturdumLOL dışarı çıkmayı göze alamdıgımdn eşim eve getirdi oda o heycenla o kadar çok şey almışki sünnet yemegimi diye sormuşlarLOLLOL bi taraftan sancı çekerken bi tarfatan da kebabları yeme derdindeyken zorla masadan kaldırılıp hastaneye götürüldüm LOLLOLhemşireler bana bebeğin hangi tarafta durdugunu sordogunda ben cevaplamadan eşim hemen cevabı yapıştırdı bizimki hep bu tarfat diye LOL bende şaşkınlıkla ben bilmem bizimkini kocam biliyo diyince gülmekten makinelere baglanmadım....LOLdoguma kadar eşimin ve benim şaşkınlıklarımızdan dolayı etrafımızdakiler gülmekten kırıldı... dogumdan sonra ilk emzirme anında hemşire yardımcı oldu anlattı nasıl vermem gerektiğini .. ikinci emzirmede tam emziriyodumkieşim başıma gelip elimi gögsümden çekip  kendii tuutu ve sen bilmiyosun böle olucak diyi memeyi bebeğin agzına vermeye çalışıyodu .. görülmeye degerdiLOL bende çok sakin bi şekilde eşime komşu sen kaç tane büyüttün diye sorunca yaptıgını farkedip bıraktı gögsümüLOLLOL valla çok alem bunlarrLOL
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2007 Saat 10:27
kiz sen hep gulmusun

Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10157
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2007 Saat 13:03
ayyy kızlar alemsiniz valla çatladım  gülmekten hem acı hem komedi LOLLOL

Düzenleyen maviboncuk - 09 Haz 2007 Saat 13:26
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2007 Saat 13:08
bende anlatayım bari benim ki pekkomik değil ona göre Wink
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2007 Saat 15:03
biz 40 cı haftamızı geçmiştik oda dr bize gün verdi de öyle çünkü benim yumurcağın yeri pek rahattı sanırım gelmek istemedi...saat 08:00 de aldılar beni doğumhaneye önce lağma yaptılar  ne gerek vardıysa içim boştu zaten bide aç gelicen dediler...günümüz geçtiğinden verdiler bana suni sancıyı başladık beklemeye arada bi gelen giden dr ler asistanlar bunlar ne arıyor burada diyordum bereket oda o kadar büyüktü ki bir kadar kaldılar LOL  başka yatakta yok tabii derken miğdem bir garip oldu ne bileyim ben suni sancı meğer etkisini göstermeye başlamış,anestesist geldi   epidural iğnesini vuracakmış  otur dedi sakın kımıldama iki sancı arası put gibi oturdum bereket korktuğum gibi iğneyi de hissetmedim o işte oldu bitti derken dr nin biri muayeneye geldi tanımam etmem  ay bir canım yandı anlatamam yok açılmamış dedi gitti aradan 1 saat daha geçti baktım gene bu gene kurcaladı yok açılmamış dedi suyumu patlattı ayyy ortalık bir göl oldu anlatamam tutturdum ben gidicem diye yok dediler yaa dedim gidicem wc ye gitmem lazım neyse izin verdiler bir oturdum gene göl oldu ortalık wc ye geldim sonunda gene göl ortalık ayy dedim ben heralde marmara denizini yuttum bu kadar su nereye sığdı acaba neyse tekrar yatağıma yattım şükür bu sefer kendi dr em geldi ohhh canım yanmadı yok dedi en fazla 4 cm açılmış bir saat daha bekleyelim gitti,ayy bu arada neler düşünmedim ki ben diktim gözümü tavana ya şimdi deprem olursa ya ben altında kalırsam bebişimi kurtaramazsam ayyy kafayı yiyecektim sormayın,neyse birde baktım ki kapıda eşim ayyy nasıl mutlu oldum anlatamam size geldi yanıma sarıldı filan yüreğime su serpildi sanki peşinden  baktım dr em geldi  nilay dedi seni sezeryana alıcaz açılmıyor dedi,meğer için içyüzü farklıymış ailemin haberi varmış bir benim yok,meğerse bebeğimin kalbi durmuş suni sancıdan sıkışmış içerde açılmayada niyet olmayınca ...doğar doğmaz baktığım ilk yeri ayakları oldu beni o kadar çok tekmeliyordu ki hissettiğim şekildeydi ayakları LOL ama görseniz heryeri fazla suda kalmaktan buruş buruştu garibimin ,dikişler için beni uyutmuşlar bi uyandım ki hani dedim nerde bebek yollamışlar odaya bide hemşireye kızdım hem dedim avaz avaz bağırırsınız ilk yarım saatte emzirin diye hemde odaya yollarsınız dedim hemen getirin çocuğu dedim baktım 10 dk içinde geldi......hemen emzirdim çok güzel bir duyguydu anlatamam ama biliyor musunuz kendimi ilk başta köpek gibi hissettim LOLLOLLOLLOL

böyle bir maceraydı benimkide bakın yaşına bastı basıyor bile meleğim..

amma uzun yazdım haaa LOLLOL

Düzenleyen maviboncuk - 09 Haz 2007 Saat 21:08
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2007 Saat 15:04
al işte yazdım bak LOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 23>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.