bende dogumdan 2 gün önce rüyamda kuzuşiş gördüm ve canım çok istedii yemege çıkacagımız akşam nişan denen leke geldii.. evdekiler telaşla hastaneye gitme derdindeyken ben kuzu şişi yemeden dogurmam diye tutturdum

dışarı çıkmayı göze alamdıgımdn eşim eve getirdi oda o heycenla o kadar çok şey almışki sünnet yemegimi diye sormuşlar

bi taraftan sancı çekerken bi tarfatan da kebabları yeme derdindeyken zorla masadan kaldırılıp hastaneye götürüldüm

hemşireler bana bebeğin hangi tarafta durdugunu sordogunda ben cevaplamadan eşim hemen cevabı yapıştırdı bizimki hep bu tarfat diye

bende şaşkınlıkla ben bilmem bizimkini kocam biliyo diyince gülmekten makinelere baglanmadım....

doguma kadar eşimin ve benim şaşkınlıklarımızdan dolayı etrafımızdakiler gülmekten kırıldı... dogumdan sonra ilk emzirme anında hemşire yardımcı oldu anlattı nasıl vermem gerektiğini .. ikinci emzirmede tam emziriyodumkieşim başıma gelip elimi gögsümden çekip kendii tuutu ve sen bilmiyosun böle olucak diyi memeyi bebeğin agzına vermeye çalışıyodu .. görülmeye degerdi

bende çok sakin bi şekilde eşime komşu sen kaç tane büyüttün diye sorunca yaptıgını farkedip bıraktı gögsümü

valla çok alem bunlarr