Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Havale
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHavale

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
alpalp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alpalp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Havale
    Gönderim Zamanı: 18 Mar 2017 Saat 18:27
Hocam selamlar,
24.11.2014 doğumlu oğlum 5. Havalesini geçirdi. Mr çekildi çocuk nöroloğu gördü,5-7 yaşına kadar geçirir genetik yatkınlığı var dedi. Son ateşlenmesinde paranox verdik ancak fitili verdikten 10 saat sonra yine havale geçirdi. 2 hafta önce 37,5 larda seyreden ateşi vardı, başka herhangi bi rahatsızlığı yoktu, keyfi yerindeydi bu şekilde atlattı. Ancak 2 hafta sonra yüksek ateş geldi, ateş 4 gün sürdü, kan sonuçları temiz bir sorun yok. 4. Gün sonunda önce boynunda sonra alnında pembe lekeler oluştu, sonra karın sırt kasıklara yayıldı. Acaba 5. Hastalık mı bu? Ayrıca havaleden hemen önce ve 2 gün boyunca gözü sanki ışıktan rahatsız oluyomuş gibi sürekli gözlerini kuvvetlice kırpıyodu. Gün ışığında veya uykuya dalarken sürekli böyle gözlerini kırptı. Dalgınlık ve denge kaybı oldu. Nöroloğunu tekrar aradığımda eeg istedi. Eeg gerekli mi sizce? Dalgınlık, göz kırpması, denge kaybı bunlar havale sonrası normal midir yoksa bi sıkıntı mı var? Burda çocuk doktoru hiç bir sorumuza cevap veremedi. Sadece antibiyotiklik bişeyi yok dedi. Uykusunda sıçramaları sık olan bi çocuk. Göz dalmaları da oluyor. Bir de hocam göz altları sürekli morarıyor. Alerji testine yönlendirdiler. Sarışın mavi gözlü bi çoçuk. Alerji testi için ne dersiniz? Hocam çok ızun oldu kusura bakmayın.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118645
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2017 Saat 09:29
Niye okumuyorsunuz???? 
10 seneden beri bu konuda yapilan SAHTEKARLIKLARI anlatiyorum...
Emegime yazik!!
Birde Kitap yazmami istiyorlar!!!  Kim okur ki!!!
Yukarı Dön
alpalp Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 35
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı alpalp Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Mar 2017 Saat 12:49
Hocam okuyoruz hem de çok okuyoruz sizi ancak bazen olaylar öyle gelişiyor ki okuduğumuzu doğru yorumladığımızdan şüphe ediyoruz. Paranox fitilin içinde havale önleyici etken madde olduğunu ve 8 saat sonra aktifleştiğini okudum mesela ama fitilden 10 saat sonra havale geçirdi, bildiklerim alt üst oldu. Havale geçirmesi önemli değil bunu da iyi biliyorum ama denge kaybı ve sürekli gözkırpması olunca içime bir şüphe düşüyor. Göz dalmasına olur basittir dediğinizi de çok okudum ama havale sonrası sıklaşınca bu da ben de şüpheye sebep oldu. Açık renkli çocuklarda gözaltı morarması öksürük sonrası olur diyosunuz bunu da okudum ama öksürük veya hastalık olmadan da morarıyor olması kafamı karıştırdı. Sabahları kalktığında nefes almak için zorlanıyor, derin derin nefes almaya çalışıyor. 5. Hastalık için yazdıklarınızı inceledim akabinde. Ancak ne kadar okursam okuyayım bazen içimdeki şüphelere yenik düşüyorum. Evet etrafımız sahtekar dolu, doğru düzgün doktor bulamıyoruz da. Ama nihayetinde doktor da değilim ki teşhiste bulunayım. Gribi, bazı ufak şeyleri zaten nasıl atlatacağımızı öğrendik sayenizde. Ama komplike şeyler olunca kafamız karışıyor maalesef. Kısacacı okuyoruz hocam çok okuyoruz hem de. Emekleriniz için teşekkürler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.