|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki vücutta virüs varken bakteriye bağlı bir hastalık oluşabilir mi?
Düzenleyen Zorannelik - 22 Şub 2017 Saat 12:12 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Vucutta bir virus varken, Bakteriler enfeksiyon yapabilirler... Kizamik gecirirken, Zaturre olmasi gibi ve AGIR seyreder.. Ama o zaman da: Yuzlerce kere anlattigim gibi, ATES yaninda, agizda pis koku ve dil ustunde pas tabakasi olur. ParaNox dozu??? Nereden bileyim!!! Ne yasi yazili, nede kilosu!!!
|
|
![]() |
|
Zorannelik ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 28 Oca 2017 Konum: Aksaray Durum: Aktif Değil Puanlar: 314 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Çok özür dilerim hocam. Kizimiz 38 aylık 15kg
http://www.ilacprospektusu.com/ilac/151/paranox-12015-mg-10-suppozituar Düzenleyen Zorannelik - 19 Şub 2017 Saat 20:56 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
İliadinin etkisini kullanır kullanmaz mı goruruz yoksa 3 gün sonra mı? iliadinle ilgili çok soru cevap okudum ama burun tıkanıklığında etki süresine dair birseye rastlayamadım.
Düzenleyen Zorannelik - 22 Şub 2017 Saat 12:10 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120426 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin etkisi hemen gorulur. ParaNox, 6 saatte bir alabilir. Sicak buhar uygulayin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Sümük vs olmadığı halde tıkanıklığın sebebi grip dışında birşey olabilir mi hocam, ya da açmak için başka bir cozum yolu?
Düzenleyen Zorannelik - 23 Şub 2017 Saat 14:26 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Aynen devam edin. Mutlaka okuyun.... Bugunden baslayip geriye dogru butun mailleri okuyun VE NOT ALIN!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Zorannelik
Olayı abarttim mı bilmiyorum ama nefes alis verisini görebilmeniz için uyurken 40 saniyelik bir video çektim. İzlerseniz çok sevinirim.
Düzenleyen Zorannelik - 23 Şub 2017 Saat 14:28 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|