|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Tem 2016 Saat 00:14 |
Aynen oyle, siz farkina bile varamazsiniz. Zira o esnada vucut sicak degildir. O yuzden hep soyluyorum; eger cocuk ta 39-40 derece ates oldugunu tesbit etti iseniz ve o saate kadar havale gelmedi ise, soguk tatbik etmedikce havale gelmez.
Hocam bir arkadasa bi cevabı vermissiniz benim kızımda 13 aylik atesi 38.8 idi bes dakika icinde meme emerken irkildi gozleri kaydı nefes almakta zorlandı havale gecirdi yani soguk tatbiki yapmadım ilac verecektim veremedim havale gecirdi ya da dediğinize bakınca buna havale diyemez miyim ki öyleyse cok mutlu olurum |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Muhtemelen havale gecirdi. Havale ile ilgili yazilarimi okuyun. Bir zarari yoktur. Sakin Turk cocuk doktorlarinin yalanlarina inanmayin.
|
|
![]() |
|
Ahmetsaid ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nis 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 400 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ahmetsaid
Evet doktor bey yazıları okuyorum dün de ates bölümünde soru cevaplarinojumaua başladım 56 sayfa bitti kaldı 38 sayfa cok Sagolun
Muhtemelen havale demişsiniz olmasada bilir mı Kasilma olmadı agizda salya olmadı bir kac dakika sanki nefes alamadı almak icin çabaladı boğazına bir sey kaçmış gibi o sırada elimi agİna soktum agzi acikti zaten elimi Bile ısırdı tepki verdi bunlar neticesinde havale mı diyeceğiz ya da cok basit mı atlatmisiz |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118671 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Hangisi olmussa olmus, hicbir onemi yok...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|