Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - havale hakkında merak ettiklerim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhavale hakkında merak ettiklerim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
zuhalselen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 26
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı zuhalselen Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: havale hakkında merak ettiklerim
    Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2016 Saat 22:21
Sayin hocam havale ile ilgili kemiklekmis bir bilgiye sahibiz annelerimiz büyük annelerimiz hep bu sekilde bizlere öğrettik lerinden bunu savunmak ve kırmak bizim için epeyce zor oluyor açıkçası korkuyorum öyle durumlarda yok beyninde sorun olur yok bu cocuk iflah olmaz gibi söylemler sürekli etrafımizzda dillendiriliyor hocam makalenizi okudum havale cidden kalıcı bir hasar bırakırmi hala tereddüt ediyorum böyle bir durum oluştuğunda hastaneye koşmamak iciin ne yapabiliriz bizi aydınlatırsanız çok sevinirim 
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 120433
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Ağu 2016 Saat 23:48
Bu kadar makaleden ve cevaplardan sonra, hala suphede iseniz, benim yapabilecegim fazla bir sey yok..

Sizin buyukleriniz de; Universite Giris imtihani suallerini calarak doktor olmus, belli zumrelere inanirlar artik..
O doktorlar da, ne lisan biliyorlar, nede kitap okuyorlar. Alismislar bir kere Imtahan suallerini calip, doktor ve uzman olmaya!! Boyle insanlara, boyle doktorlar bile cok.
Gazeteler her gun yaziyor: Su otu yiyin, kanseriniz tedavi olsun, diye!! Tibbiye okumaya ne gerek var..
Gazete okuyun yeter.. Cok bile..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.