Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hastalik sonrasi gozde kanlanma ve dokuntu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Hastalik sonrasi gozde kanlanma ve dokuntu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 149
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hastalik sonrasi gozde kanlanma ve dokuntu
    Gönderim Zamanı: 01 Şub 2025 Saat 10:53
Hocam gününüz aydın olsun.. ben artık size soru sormaya utanır oldum 1 ay  geçmeden 2 kez hastalanınca size sormadan da ilerlemek istemiyorum affedin lütfen,, 🙏 bundan 1 ay öncede yine kusma öksürük ates vardı geçti derken yine tekrarladı bgun 4.gun ates zaten çok yükselmedi bugün itibariyle 36 civarı.cok yogun olmayan öksürük var halsiz ve 3 4 gündür 1 lokma yemiş değil. Sadece şu iciyor onu da kusuyor tekrar. Nadiren Başım dönüyor diyor ama sanırım birsey yemediğinden kaynaklı.sormak istediğim hocam ilk defa hastalik sonrasi gözleri kıpkırmızı oldu forumda çok arattım ama sonuç çıkmadı. Her 2 kol da ayni yerde ve boyun on kisimda dokuntuler olusmus.Gozler neden böyle oldu bir damla kullanmami tavsiye edermisiniz 2 gündür bu şekilde.Systane damla kullansam rahatlatir mi acaba.agri yok sadece gözün beyaz kısımları  kizarik yogun olarak ozellikle tek goz de daha belirgin.Erkek nisan 2019 dogumlu. https://hizliresim.com/tq8hpiq 

Düzenleyen Yeltun - 01 Şub 2025 Saat 14:09
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2025 Saat 11:11
https://hizliresim.com/2ldblum 
Tek seferde yüklemeyi denedim ama olmadı hocam kusura bakmayın ayrı ayrı gönderdim. Göz ve kol dokuntu gorsellerini şuan sadece kol ve hafif boyun altında var başka yerde yok.Kasinti da yok hocam.

Düzenleyen Yeltun - 01 Şub 2025 Saat 14:06
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2025 Saat 13:52
https://hizliresim.com/6hp49fl

Düzenleyen Yeltun - 01 Şub 2025 Saat 13:53
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118813
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Şub 2025 Saat 19:39
Bir sekilde virus bulasmis. Batma hissi oluyorsa, Systane damla kullanin.
El temizligine dikkat edin. 
Cilt dokuntuleri, daha ziyade terlemeye bagli, banyo+Kese yapin. 
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Saat 40 Dakika önce Saat 10:08
Doğru hocam haklısınız dün uykuda çok terlemisti 2 kez üstünü degismistim  bugün dokuntuler kaybolmuş. Göz kizarikligi bazen kusma ve yoğun öksürük  devam ediyor.bir taraftan cocukla uğraşırken diğer taraftan yetişkinlere anneanne dedeyle cebellesiyorum hastaneye götür cocuk 5 gündür birsey yemiyor serum takarlar antibiyotik verirler ciğerleri sokuldu artık diye diye gezinip canımı sıkıyorlar.zaten muayene ettirmistim sorun yoktu sanki doktor antibiyotik verse helal olsun ne iyi doktormus diyecekler.
Hasta olmadan önce evde tavuk yenilmisti acaba gida zehirlenmesi mi oldu diyorlar ama burun tıkanıklığı hafif bogaz agrisi da vardı baygın bir hali yok sadece halsiz. Sizin desteğiniz olmasa etraftan söylenenlere aldanıp korkup acile surukleyecegim cocugu. O derece vicdan yaptırıyorlar insana.😔
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118813
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 6 Saat 27 Dakika önce Saat 20:21
Zaten, bugunku sahtekar doktorlarin olusmasinin en buyuk sebeplerinden biri bu; "anneanne-dede"  nesli'nin
marifet zannettikleri sahtekar uygulamalari israrla doktorlardan istemeleri sonucudur.
 Baktilar "ortam" musait, sonuna kadar gecirdiler. 
Yukarı Dön
Yeltun Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Yeltun Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 5 Saat 52 Dakika önce Saat 20:56
Çok haklısınız Sayın hocam insanlar çünkü ilaç yazilmadan doktor odasından çıkınca mutsuz oluyorlar.Antibiyotik yazılınca en iyi doktor ilan ediliyorlar neredeyse.Evde bizler bile baskı altında birakiliyoruz 2 lafın biri agri kesici ver cocuga niye eziyet cektiriyorsun sanki kendi evladimizin kötülüğünü istiyoruz.Artik cebellesmekten yoruldum tmm verdim diyorum calpol niyetine karadut ozu 1 tatlı kaşığı veriyorum çıkıyorum ☺️🤷‍♀️ Bizleri bıkmadan yanıtsız bırakmayıp doğruya yonlendirdiginiz için minnettarız.🙏
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.