Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Yemek / Mutfak > Yemek / Mutfak
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - haşlanmış patatesi soymak
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhaşlanmış patatesi soymak

 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
Mesaj
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007
Konum: Diyarbakır
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 24972
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2010 Saat 15:48

Ewt bilge bende senin gibi düşünüyorum..çünkü denedim kabuksuz haşlamayı yemekteyizde görmüştümLOLLOLsanki suyu içine çekmişti patates tadını yitirmiş gibiydi bi daha da denemedim..birde haşlanmışım kabuğunu soymak daha kolay,daha kuruyken kabuğunu soyuncanda haşlıcan oooLOLLOLLOL

Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Ayşegül Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))

Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009
Konum: o şimdi okulda
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9243
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Ara 2010 Saat 18:01
kızlar size katılıyorum bencede soyup haşladıktan sonra susak tatlı bişey oldu patates tadı kaçıyor sanki ama kabuklu öyle değil LOLbencede en iyisi kabuklu haşlamak ama patatesli köfte yapılacaksa kabuksuz olması daha iyi daha güzel eziliyo sakız gibi oluyorLOLLOLLOLLOL

Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Kayıt Tarihi: 11 Oca 2008
Konum: Alperim canımmm
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 9316
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2010 Saat 10:46

denemek gerek ama sıcaktan birden soğuğa koymak besin değerlerini öldürmez mi acep

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

  | İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.