Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
filhul
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 35
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2007 Saat 10:19 |
Hülya Yıldırım Yazdı:
Vallahi, çok mutluyum... Bu site benim için bir nevi doğum gibi... İlk günden anneoluncaanladim.com'a öyle içten, öyle sıcak ilgi gösterdiniz ki, hepinize çok teşekkürler...
Bu sayfalarda siteyle ilgili her türlü önerinizi, eleştirinizi paylaşın lütfen... Dükkan sizin! Elimizden geldiği, dilimizin döndüğünce çalışacağız, paylaşacağız... İyi ki varsınız! Harikasınız! |
Vallahi bende çok mutluyum Hülya Hanım...
Böyle güzel bir program böyle güzel bi site...Çok şanslıyım..Niye?Henüz 22 günlük anneyken 17 Eylül 2007 de başladı programınız...Sonra bu siteden haberdar oldum...
Süper yani süper...Annem beni bebeğimle yalnız bırakıp gitmek zorunda kaldığı gün keşfettim sizi ve yalnız olmadığımı anladım...
Vallahi çok süper... Tüm moral bozukluğumu aldınız...
Teşekkürlerr..
Başarılar diliyorum...
Sevgiyle...
|
|
 |
şimal
Katılımcı Üye
Puanlar: 352
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2007 Saat 23:36 |
Site gerçekten çok güzel herşey düşünülmüş,insan vaktin nasıl geçtiğini anlayamıyor.Paylaşımlar süper,uzmanlar da çok doğru seçilmiş.İnsan gerçekten yalnız olmadığını anlıyor.
Teşekkürler,Elinize sağlık
|
Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
|
 |
duygu07
Elmas Üye
Puanlar: 7479
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 13:38 |
Selamlar.
Öncelikle şehitleri rahmetle anarım ve anne olunca çocuklarını kaybeden anaları daha da iyi anladığımı belirtmek isterim.
Ben siteye yeni üye oldum ama Tv programlarınızı kaçırmadan izleyen acemi bir anneyim. Katıldığım tüm forumlarda annelere tavsiye ettiğim bir program ve sizlerle kendimi yalnız hissetmiyorum.
Hülya Hanım size bir önerim olacak. Hiç düşündünüz mü bilmiyorum ama sadece bir kanal olsaaaa, anneler ve bebekleri hakkında bilgiler veren programlar düzenlense hoş olmaz mı sabahtan akşama kadar bunları izlesek bilgilensek de uygulasak. Canlı veya tekrar sıkılmadan izlerdim. Zaten kulağımız Tvde gözlerimiz bebişlerde oluyor izlerken de. Bu bir öneri ama zor bir iş olsa da sağlıklı toplumlar yetiştirmek istiyorsak böyle kanallar da olması gerekmez mi? Benim en sevmediğim laf şudur. "Amaaan biz bebekleri öle yetiştirmedik şölesi daha iyi boşverrr" diyen bilinçsiz insanların bilinçsiz cümleleri. İnadına daha mutlu ve daha sağlıklı bebek yetiştirmek sitiyorum. Çünkü ben annesiz babasız yetiştirme yurdunda büyüdüm. Bebeğin ne kadar önemli olduğunu anne olunca anladım. Bilinçsiz anne baba çoğuğu olduğum için yurtta büyüdüm. Başka çocuklar da böyle yetişmesin ve biz bebişlerimize sahip çıkalım. Bu kanal olayı ciddi düşünülmesi gereken bir olaydır bence. Bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu diyenlere inat çocuk yetiştirmenin büyütmenin ne kadar önem isteyen olay olduğunu anlatmaya birebir olurdu. Arkadaşlar sizce de hoş olmaz mı?
|
 |
abersan
Üye
Puanlar: 97
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2007 Saat 18:32 |
kulaktan dolma bilgilerle degilde bu işi bilen kişilerin agzından duymak her konuyu ögrenmek bilinçli anne olmak kadar güzel bir şey varmı pür dikkat seyrediyorum her konuyu akşam eşimede anlatıyorum duyduklarımı
|
 |
abersan
Üye
Puanlar: 97
|
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2007 Saat 22:38 |
hülya hanım .konuşmanız cok akıcı ve tatlı sizi dinledikce dinlemek isyiyor insan samimi .içten buluyorum .
|
 |
nil2007
Kıdemli Üye
Puanlar: 855
|
Gönderim Zamanı: 25 Eki 2007 Saat 22:30 |
hülya hanım pogramınızı arkadaşımın tavsiyesi üzerine izlemeye başladım çok güzel ve yararlı bir program yakın bir zamanda bende bebeğime kavuşacağım yararlı bilgileriniz için size çok teşekkür ediyorum
|
 |
zvarol
Üye
Puanlar: 31
|
Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 14:39 |
Hülya Yıldırım Yazdı:
Vallahi, çok mutluyum... Bu site benim için bir nevi doğum gibi... İlk günden anneoluncaanladim.com'a öyle içten, öyle sıcak ilgi gösterdiniz ki, hepinize çok teşekkürler...
Bu sayfalarda siteyle ilgili her türlü önerinizi, eleştirinizi paylaşın lütfen... Dükkan sizin! Elimizden geldiği, dilimizin döndüğünce çalışacağız, paylaşacağız... İyi ki varsınız! Harikasınız! |
Hülya hanım sitenize söyleyecek birşey bulamıyorum. Sevgi ve emek verilen herşey gibi kusursuz. Ancak size TV programınızla ilgili bir önerim var. Benim gibi programınızı tekrarından bile seyredemeyen anneler için bir VCD yada DVD seti hazırlasanız SÜPER olmaz mı?
|
 |
serap75
Üye
Puanlar: 20
|
Gönderim Zamanı: 30 Eki 2007 Saat 20:25 |
Hülya Hanım ben de 4 aylık yeni anneyim.Ben de programınızın farkına anne olunca vardım.  O zaman bebeğim 2 aylıktı ve ogünden beri kaçırmadan izlemeye çalışıyorum.Saat 14:30'a kadar işleri halledip.Oğlumu kucağıma alıp geçiyorum tv karşısına yani geçiyoruz.Bu arada oğlum bile programı tanıyor.Emerken sizin programın sponsoru anons edilirken çalan melodiyi duyunca bırakıp tvye bakıyor.Ben öğretmenim ve bebeğim için ücretsiz izin aldım ve bu sayede faydalanabiliyorum programınızdan.Ama çalışınca ne olaca?zvarol arkadaşın söylediği gibi vcd dvd seti güzel fikir.Hem ihtiyaç oldukça elimizin altında olur.
Bu arada (anne olmanızdan ve de bu konuda çok bilgili ve meraklı olmanızdan kaynaklanıyor galiba) konulara çok hakimsiniz.Hiç karıştırmadan çok güzel özetliyorsunuz ve o sırada aklıma gelen herşeyi ya siz soruyorsunuz ya da seyirciler soruyor.Ve bana seyretmek gelince eşimle paylaşmak kalıyor.  Sizi çok tebrik ediyorum.Ve o kadar gönülden diliyorum ki gerçekten inşallah hep program yaparsınız.İnşallah hep devam eder.İnşallah Anneannne olunca anladım programı da yaparsınız.   Sizi çok seviyoruz.İyi ki varsınız.
|
|
 |