Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Fatoş-Tuana
Altın Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2071
|
Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 13:28 |
gerçekten çok harika çok güzel ve mükemmel bi site iyiki bu siteyi buldum çok mutluyum
|
BİR TANECİK KUZUM
|
|
SELİN2
Altın Üye
Puanlar: 4231
|
Gönderim Zamanı: 06 May 2009 Saat 13:35 |
bebegmın ılk dogdudu gunden berı takıp edıyordum (AOA)amaanneler formuna yenı uye oldum geç oldu ama guzel olur inş sızınle tanıştıgım için çokmutluyum
|
|
|
ardakoray
Üye
Puanlar: 5
|
Gönderim Zamanı: 27 Mar 2010 Saat 21:14 |
|
ard-kry
|
|
oriflame
Üye
Puanlar: 7
|
Gönderim Zamanı: 01 Nis 2010 Saat 18:36 |
MÜKEMMEL BİR PAYLAŞIM SİTESİ KURUCULARINA BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM
İYİKİ VARSINIZ İYİKİ BİZİM YANIMIZDASINIZ
|
|
peperutka
Elmas Üye
Puanlar: 6954
|
Gönderim Zamanı: 24 Tem 2010 Saat 12:50 |
Site gercekten guzel aradıgımı bulabılıyorum uyelerıde sıcak
|
Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :)) <
|
|
Ayşegül
Moderatör
Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :))))
Puanlar: 9243
|
Gönderim Zamanı: 19 Eyl 2010 Saat 23:58 |
sitemiz hala harika da bize ne oldu anlamadım patır patır döküldük bende bir ara vermiştim ama demek ki bağımlılık kuvvetli imiş geri döndüm pazar pazar burdayım gece yarısı oldu nerdeyse ama nedense eski sıcaklılığı bulamadım acep forumdan uzak kaldım biraz ondan mıdır?inşallah ondandır kaç kişi var forumu bırakan bildiğim dileğim se geri dönmeleri şaka maka seney-i devriye ettik inşallah daha nice seney-i devriyeler diliyorum hepimize ama en sıcak,en mutlu,en güzel paylaşımlı olarak bunu diliyorum...hepinize sevgiler
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :))))
|
|
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4240
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 08:15 |
evet ya bu aralar çoğu ismi bende göremiyorum
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
Siddartha
Yönetici
Söylesem tesiri yok...
Puanlar: 2822
|
Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2010 Saat 14:22 |
Ayşegül Tuğşat Yazdı:
sitemiz hala harika da bize ne oldu anlamadım patır patır döküldük bende bir ara vermiştim ama demek ki bağımlılık kuvvetli imiş geri döndüm pazar pazar burdayım gece yarısı oldu nerdeyse ama nedense eski sıcaklılığı bulamadım acep forumdan uzak kaldım biraz ondan mıdır?inşallah ondandır kaç kişi var forumu bırakan bildiğim dileğim se geri dönmeleri şaka maka seney-i devriye ettik inşallah daha nice seney-i devriyeler diliyorum hepimize ama en sıcak,en mutlu,en güzel paylaşımlı olarak bunu diliyorum...hepinize sevgiler
|
Merhaba, Aslında forum hep aynı ama zaman geçtikçe yüzler değişiyor, ister istemez... Bazıları bebekleri büyüdüğü için artık daha az ihtiyaç duyuyorlar belki, bazıları birisine ya da bir şeye küsüyor ya da kızıyor, bazıları bir şekilde durumu gereği vakit bulamıyor, bazıları facebook gibi yerlerde sanal tarlasını sürmeyi burada kazandıklarına yeğliyor vs.vs... Burada bir çok arkadaşlık kuruldu. Buradaki bir çok arkadaşın hamileliğini, bebeklerinin büyüdüğünü ve hayatındaki iyi kötü bir çok olayı beraber yaşadık. Gönül ister ki kimse buradan ayrılmasın hep bir şekilde burada paylaşımlara devam edelim. Ama yukarıdaki gerekçeler nedeniyle söyleyebilecek bir şey yok maalesef... Herkese sevgiler...
|
|