Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hangi hastane? hangi doktor?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhangi hastane? hangi doktor?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mervesait Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 4
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Ara 2007 Saat 23:53
hangi hastanede yaptın doğumunu? aslında birkaç özel hastaneye gittim ama memnun kalmadım amerikan hastanesine gittim oradan çok memnun kaldım. ama özel sağlık sigortası yada ssk olmayınca normal doğum 7 milyarmış öyle olunca vaz geçtik. çok yüksek bir miktar bizim için. şimdi ise çapa ya gidiyoruz ama çok yoğun oluyor. ne yapacağımı bilmiyorum pardon sonradan gördüm izmirde olduğunu

Düzenleyen mervesait - 08 Ara 2007 Saat 23:56
mdd
Yukarı Dön
belma Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4544
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Ara 2007 Saat 22:50
Orjinalini yazan: 1978koaka 1978koaka Yazdı:

Orjinalini yazan: mervesait mervesait Yazdı:

merhaba arkadaşlar ben de yeni üyeyim.Smile 17 haftalık hamileyim ama hala bir doktorum yok.Cry yani üniversite hastanesine gidiyorum ama içim hiç rahat değil. çünkü güvenebileceğim bir doktor ve hastane  olsun istiyorum. ama bu kadar büyük bir şehirde böyle çaresiz kalacağımı tahmin etmemiştim. sizlerden bu konuda yardım bekliyorum. ayrıca kağıthanede oturuyorum ve özel sağlık sigortası için geç kaldım. önerilerinizi bekliyorum sevgilerimleClown

Ben Dr Kaan KOCATEPE diye duymuştum süpermiş. istersen üyelerden senacım nikli arkadaşın doktoru oydu onla görüş derim canım. İnternette sitesi de var. Ben de çok okurdum hamileyken onu.

sevgiler
Selam.Duygunun dediği arkadaş benimLOLLOLEvet doktorum Kağan Kocatepe idi.Ben çok memnun kaldım.Leventte muayenehanesi var ve anlaşmalı olduğu hastanelerde doğuma giriyor.Bize tavsiye etmiş olduğu Osmanoğlu Kliniğinde yaptırdı doğumumu.Tekrar söylüyorum çok memnun kaldım.Birdaha doğum yapsam yine Kağan bey derim.İnternette gebelik.org adlı sitesindende  her türlü bilgiye ulaşabilirsin.Sevgilerle Smile
Kamil insan toprak tutsa altın olur,eksik insan altın tutsa toprak olur.
Yukarı Dön
milhan2002 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 149
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 22:51

emelcim bende bayrampaşadayım .bende de özel sağlık sigortası var ama doğumun sadece %70 ini karşılıyor.memorial hastanesinden doğum fiyatlarını istedim normal doğuma 4500 ytl fiyat verdiler yani yalaşık 1500 ytl benim ödemem gerekiyor ki normal doğum için bence çok para.ethica incirli hastanesinde Ali Paşa Oskay varmış ablamın eltisi  ,arkadaşımın annesi ve kardeşi ona gidiyorlar çok memnunlar bende ona gidicem kısmetse

Yukarı Dön
duru Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Yiğit ve Efe'nin Annesi"

Puanlar: 2231
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ara 2007 Saat 23:46
4500 ytl mi Shockedne diyorsunConfused uçmuşlarConfused

Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 01:57
Ay ben benim hastaneye pahalı derler diye açıklayamıyordum bile bu ne yahuu.Angry Öf yani...Shocked Benimki de tam techizatlı bir hastaneydi. Ne yani orda doğum yaparsan sana altın madalya mı verecekler ya da kanat mı takacaklar?Stern%20Smile
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 10949
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 02:05
ben o hastane de doğum yaptım ama ne kanat taktılar nede  madalya verdiler LOLLOLLOLLOLbitek lohusa şerbeti verdiler LOLLOLşaka biyana ızlar ben,m özel sağlık sigortam vardı  doğın için o hastaneyi belirlemiştik %100 karşılıyodu dogumumu  9 ay muayene parsınıda %80 karşıladı gerçekten çok keyifli bi doğum ve sonrası  yaşadım . bizim için bu şekilde çok iyi olduu . hatta benim eşim normal odayı küçük buldu sanki orda tatile gitmişiz gibi suit odaya geçmiştik sonra iki oda bi salon LOLLOLona bile esktra para almadılar ..
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
tuse Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 32
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 02:14
amerikan hastanesi sadece beyin ve kalp ameliyatlarında ssk ile anlaşmalı
doğum ücretli Confused
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7483
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 02:31
Orjinalini yazan: zehra zehra Yazdı:

ben o hastane de doğum yaptım ama ne kanat taktılar nede  madalya verdiler LOLLOLLOLLOLbitek lohusa şerbeti verdiler LOLLOLşaka biyana ızlar ben,m özel sağlık sigortam vardı  doğın için o hastaneyi belirlemiştik %100 karşılıyodu dogumumu  9 ay muayene parsınıda %80 karşıladı gerçekten çok keyifli bi doğum ve sonrası  yaşadım . bizim için bu şekilde çok iyi olduu . hatta benim eşim normal odayı küçük buldu sanki orda tatile gitmişiz gibi suit odaya geçmiştik sonra iki oda bi salon LOLLOLona bile esktra para almadılar ..

özel sigorta %100ünü karşılıyorsa süper tabi ki. Ama Zehracım ben de hep derim duru sıkılacakLOL ama 5 yıldızlı otel gibiydi valla normal para verenler için kabul etmek lazım aşırı fazla. ben sadece 1,750 YTL verdim ama bi daha olsa bi daha veriridim.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345 7>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.