Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hangi burç
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuhangi burç

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2009 Saat 19:55
benim ki yey erkeğiWink

Yay burcunda doğan çocuklar aileleri tarafından çok sevilirler. Güzel, neşeli, canayakın, hareketli ve elbette son derece dürüst oldukları için. Daha minicikken, bir yaşına varmadan konuşmayı ve yürümeyi başaran çocuklar arasında Yay'lar çoktur. Bağımsızlıklarına düşkün olduklarından, emir almaya
katlanamazlar. Onlara karşı daima nazik olmalı, ısrardan ve cezadan kaçınmalısınız. Zaten gerçek eğitim, güler yüzlü ve şefkatli davranarak, sevgiyle yapılan değil midir? Bu çocuğu kesinlikle bir odaya hapsetmemelisiniz. Onun oyun oynamaya, enerjisini oyunlar aracılığıyla harcamaya ihtiyacı var. Bir de tabii güzel masallar dinlemeye...
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Mar 2009 Saat 02:15
benım tuna balık cok duygusal sakın ıdarecı gıbı özellıklerını tasıyor.kızm basak daha belırgın degılApprove
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
nurten... Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

bilalim + eşim + erenim

Puanlar: 4266
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2009 Saat 11:16
benim bitanem yengeç burcu daha şimdilik sadece bana bağlılk özelliğini taşıyorApprove
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
Yukarı Dön
emre Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 4001
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Mar 2009 Saat 12:25
benim Emre'mde oğlak erkeği. babasıyla aynı aralarında 12 gün var
Yukarı Dön
ceylinsu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 827
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2009 Saat 18:38
benim cadı ikizler burcu çok meraklı çok hareketli

Yukarı Dön
ARDAESRA Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 804
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Mar 2009 Saat 15:31
Orjinalini yazan: meryem meryem Yazdı:

benim ki yey erkeğiWink

Yay burcunda doğan çocuklar aileleri tarafından çok sevilirler. Güzel, neşeli, canayakın, hareketli ve elbette son derece dürüst oldukları için. Daha minicikken, bir yaşına varmadan konuşmayı ve yürümeyi başaran çocuklar arasında Yay'lar çoktur. Bağımsızlıklarına düşkün olduklarından, emir almaya
katlanamazlar. Onlara karşı daima nazik olmalı, ısrardan ve cezadan kaçınmalısınız. Zaten gerçek eğitim, güler yüzlü ve şefkatli davranarak, sevgiyle yapılan değil midir? Bu çocuğu kesinlikle bir odaya hapsetmemelisiniz. Onun oyun oynamaya, enerjisini oyunlar aracılığıyla harcamaya ihtiyacı var. Bir de tabii güzel masallar dinlemeye...

Benimkisie de yay erkeği ama maalesef 15 aylıkken yürüdü ve 25 aylık olmasına rağmen bir kaç kelime dışında konuşmaya niyeti yok
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 4639
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Nis 2009 Saat 15:51
bizimkiler oğlak burcu..düzenli,disiplinli,hırslı ve güvenilirLOLbüyük oğlum tam bir oğlak.düzen konusunda anaokuluındakı arkadaşlarıyla sık sık sorun yaşıyoLOLbide simetri sorunu var onun olduğu yerde her şey düzgün olacak.bazen ben bozuyorum oğlum arkamdan düzeltiyo''anneee ne dağıtıyon''diyede bide azarlıyoLOLLOLLOL
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.