belinay Yazdı:
Merhaba
Merak etmekte haklıymışım yani...Oglumun dogum günü telaşı nedeniyle iki üç gündür malesef siteyi ziyaret edememiştim.oglum 22 kasım 2003 saat 15:15 konya dogumlu yine ilgilenirseniz mutlu olurum.Birde ek olarak eşim ve benimle uyumunuda ögrenebilirmiyim.Ben yay 14 aralık 83 eşim 11 mayıs 83 konya dogumluyuz malesef yükselenlerimizi bizde bilmiyoruz teşekkürler |
Merhaba,
Öncelikle oğlunuzun yaş gününü kutluyorum. Nice senelere inşallah, hep birlikte ve sağlıkla, mutlulukla.
Oğlunuzun Güneş'i 29 derece ile Akrep'te. Her burç 30 derecedir. Demek ki Yay'a geçiş yapmak üzereyken dünyaya gelmiş. Yani Akrep burcu. Duygularını ve duygusal ihtiyaçlarını tanımlayan Ay burcu da Akrep. Bu durumda haritasında Akrepsi özellikler bir hayli fazla. Yoğun, tutkulu, azimli, derin bir kişilik. Büyük işler başaracak kapasite ve vizyona sahip. İlişkilerinde oldukça seçici olacak. Kendisini duygusal anlamda yaralayanlara karşı olumsuz duygular taşıyabilir. Ya sever, ya hiç sevmez. Onun için pek ara renkler olmaz; ya siyahtır ya beyaz! Gücü ve kontrolü elde tutmak isteyen ancak bunu son derce hassas ve yumuşak bir şekilde yapabilecek bir donanıma sahip bir kişilik. Esrarengiz konular ilgisini çekebilir. Çok zeki, kolay pes etmeyen, araştırmacı, metodik, kıskanç ve şüpheci tarafları olduğunu söyleyebiliriz. İçinde her an patlamaya hazır müthiş bir güç vardır. İnanıp güvenmekte biraz sıkıntı yaşayabilir. Herşeyin altında bir şey araması her olan biteni merak ve kontrol etme dürtüsü olarak ortaya çıkabilir. Haritasında su gruplarında şans, fayda, fırsat ve kendine yetebilmeyi ifade eden bir büyük üçgeni bulunuyor. Yükseleni Boğa. Kendisinin iyi huylu ve uysal, çevresiyle uyum içersinde olduğunu düşünüyor. Tanıdık ortamlarda rahat eder. Duygusal ve madddi güvenceye ihtiyaç duyacaktır. Sabırlıdır ancak sabrı taştığında öfkesi yıkıcı olabilir. Nedensiz bir inatçılığı olabilir. Boğa ile Akrep bir aksın iki ucudur. Dolayısıyla her iki burcun özelliklerini de kendinde dengeleyebilir.
Eşinizle olan ilişkinize gelince; eşiniz ateş gruplarından Yay, siz ise Boğa'sınız. Ateş ile toprak birbirini dengeleyebilir. Mutluluklar.Sevgilerimle
Düzenleyen Gamze Özşahin - 26 Kas 2007 Saat 20:43