Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Astrolog Gamze Özşahin
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - hangi burç ogluşum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumhangi burç ogluşum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
belinay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 14
Mesajın Direkt Linki Konu: hangi burç ogluşum
    Gönderim Zamanı: 27 Eki 2007 Saat 11:52

merhaba oglum 22 kasım 2003 dogumlu burcu akrepmi  yaymı  emin olamıyorum saat 15:15de dogdu yükselenini ve özelliklerinide merak ediyorum ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler...mutlu günler

ÖZLEM
Yukarı Dön
belinay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Kas 2007 Saat 19:39
   Mutlu günler Smile   
   Soruma cevap alamadıgım için üzgünüm aslında gamze hanım müsait degilmi acaba?
ÖZLEM
Yukarı Dön
Gamze Özşahin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 223
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Kas 2007 Saat 15:56
Orjinalini yazan: belinay belinay Yazdı:

merhaba oglum 22 kasım 2003 dogumlu burcu akrepmi  yaymı  emin olamıyorum saat 15:15de dogdu yükselenini ve özelliklerinide merak ediyorum ilgilenirseniz sevinirim teşekkürler...mutlu günler

Merhabalar,
Gecikme için üzgünüm. Nedenini dün yanıtladığım mesajlarda belirtmiştim. Sizi hemen şimdi yanıtlamak isterdim ancak oğlunuzun doğum yerini belirtmemişsiniz. Artık tarih sırasına göre gittiğim için, hemen bildirirseniz bugün benden yanıtını alırsınız:)) Bu arada 22, 21 ve 23 kritik tarihlerdir gerçekten. Her yıl farklı zamanlarda Güneş burçlara girer. Oğlunuzda da böyle olmuş. Sevgiler.
Yukarı Dön
belinay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2007 Saat 09:33
  Merhaba
Merak etmekte haklıymışım yani...Oglumun dogum günü telaşı nedeniyle iki üç gündür malesef siteyi ziyaret edememiştim.oglum 22 kasım 2003 saat 15:15 konya dogumlu yine ilgilenirseniz mutlu olurum.Birde ek olarak eşim ve benimle uyumunuda ögrenebilirmiyim.Ben yay 14 aralık 83 eşim 11 mayıs 83 konya dogumluyuz malesef yükselenlerimizi bizde bilmiyoruz teşekkürler

Düzenleyen belinay - 24 Kas 2007 Saat 09:43
ÖZLEM
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2007 Saat 20:27

Merhaba
Merak etmekte haklıymışım yani...Oglumun dogum günü telaşı nedeniyle iki üç gündür malesef siteyi ziyaret edememiştim.oglum 22 kasım 2003 saat 15:15 konya dogumlu yine ilgilenirseniz mutlu olurum.Birde ek olarak eşim ve benimle uyumunuda ögrenebilirmiyim.Ben yay 14 aralık 83 eşim 11 mayıs 83 konya dogumluyuz malesef yükselenlerimizi bizde bilmiyoruz teşekkürler
Merhaba,
Öncelikle oğlunuzun yaş gününü kutluyorum. Nice senelere inşallah, hep birlikte ve sağlıkla, mutlulukla.
Oğlunuzun Güneş'i 29 derece ile Akrep'te.  Her burç 30 derecedir. Demek ki Yay'a geçiş yapmak üzereyken dünyaya gelmiş. Yani Akrep burcu.  Duygularını ve duygusal ihtiyaçlarını tanımlayan Ay burcu da Akrep. Bu durumda haritasında Akrepsi özellikler bir hayli fazla. Yoğun, tutkulu, azimli, derin bir kişilik. Büyük işler başaracak kapasite ve vizyona sahip. İlişkilerinde oldukça seçici olacak. Kendisini duygusal anlamda yaralayanlara karşı olumsuz duygular taşıyabilir. Ya sever, ya hiç sevmez. Onun için pek ara renkler olmaz; ya siyahtır ya beyaz! Gücü ve kontrolü elde tutmak isteyen ancak bunu son derce hassas ve yumuşak bir şekilde yapabilecek bir donanıma sahip bir kişilik. Esrarengiz konular ilgisini çekebilir. Çok zeki, kolay pes etmeyen, araştırmacı, metodik, kıskanç ve şüpheci tarafları olduğunu söyleyebiliriz. İçinde her an patlamaya hazır müthiş bir güç vardır. İnanıp güvenmekte biraz sıkıntı yaşayabilir. Herşeyin altında bir şey araması her olan biteni merak ve kontrol etme dürtüsü olarak ortaya çıkabilir. Haritasında su gruplarında şans, fayda, fırsat ve kendine yetebilmeyi ifade eden bir büyük üçgeni bulunuyor. Yükseleni Boğa. Kendisinin  iyi huylu ve uysal,  çevresiyle uyum içersinde olduğunu düşünüyor.  Tanıdık ortamlarda rahat eder. Duygusal ve madddi güvenceye ihtiyaç duyacaktır. Sabırlıdır ancak sabrı taştığında öfkesi yıkıcı olabilir. Nedensiz bir inatçılığı olabilir. Boğa ile Akrep bir aksın iki ucudur. Dolayısıyla her iki burcun özelliklerini de kendinde dengeleyebilir.
Eşinizle olan ilişkinize gelince; eşiniz ateş gruplarından Yay, siz ise Boğa'sınız. Ateş ile toprak birbirini dengeleyebilir. Mutluluklar.Sevgilerimle

Düzenleyen Gamze Özşahin - 26 Kas 2007 Saat 20:43
Yukarı Dön
belinay Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2007 Saat 17:40
teşekkür ederim....
ÖZLEM
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2007 Saat 10:06

teşekkür ederim....
Rica ederim. İyi günler dileğiyle, sevgiler.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2024 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.