Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hangi Babalar Sevilir?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHangi Babalar Sevilir?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8306
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2008 Saat 13:54
Orjinalini yazan: ALPELLA ALPELLA Yazdı:

ConfusedConfused BİLEMİYECEM ORASINI ARTIK HİÇ İNANCIM YOK

BENİM SEVGİ DOLU OLMAM BABAMDAN GÖRMEDİĞİM SEVGİYİ ANNEMDEN FAZLASIYLA GÖRMEMDEN KAYNAKLANIYOR. CANIM ANNEM BENİMMMMMMMM Star

İnancını asla kaybetme...Annenin ne kadar sevgi dolu,hayat dolu,güleryüzlü bir insan olduğu fotolardan belli zaten..Anneciğinin ellerinden öpüyorum,böyle sevgi dolu bir evlat yetiştirdiği için...Star
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
HaYaL Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Gece Bekçisi

Puanlar: 3493
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 May 2008 Saat 14:15
irme ve derya abla yazdıklarınız beni çok etkiledi. birbirine tamamen zıt iki baba modeli...
babaların çoğunda sevgiyi içinde yaşama göstermeme düşüncesi mevcut nedense. otoriteyi kaybetmekmi istemezler acaba... ben babamdan memnunum çok şükür. uzun yıllar ayrı yaşadık ama birkez olsun yalnız hissettirmedi, hep yanımızda olmaya çalıştı. seçme şansım olsaydı yine onu babam olarak seçerdim. ben onu nekadar çok sevdiğimi kaybetme korkusunu yaşayınca daha iyi anladım... 4 saat boyunca karnım burnumda ameliyathane kapısında beklerken aklımdan herşey geçti. onsuz bir hayata hiç hazır değildim daha ona doymamıştım. Allahıma şükürler olsunki onu bize bağışladı. şimdi biran evvel iyileşmesi için dua ediyorum. babamsız bir hayat istemiyorumCryCryCry
Yukarı Dön
alara Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 448
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 May 2008 Saat 00:23
ClapClapClap
Fatoş
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 May 2008 Saat 02:08

CryBen bu konuda çok dertliyim CryCry Asker kızıyım ben, babam dışarıdan bir melek bize gelince çok sert bir babaydı. Ben ilkokula başladım üniersiteye gidene kadar sadece cuma akşamları ve cumartesi tam gün tv izleme günümüzdü. Hiç okul gezisine gitmedim, hiç arkadaşımın doğumgününe evine gitmedim hep onlar gelirdi, hiç ............................ bu hiçleri yazmaya kalsam yer kalmaz burda. Babama aldığı hiçbirşleyin fiyatını soramazdık niye parasını mı vercen derdi, çok yaşa derdik sana ne derdi. Confused çok şüphe etmiştim acaba bu benim babam öz değil mi diyeCry evlendim , çocuğum oldu aramadı, ömürlü olsun demedi, evime gelmedi 5 -6 senede bir kafası esecekte gelecek babam benim evime Confused çocuğum 1 hafta hastanede yattı dışarı çıkarmak yasaktı odadaki bebeklerin dedesini dede diye sevdi onlarla konuştu gelmediiiiiiiii CryCryCryCryCryCry içim acıdı yandı , irmenin yazdıklarını okuyunca daha kötü oldum. Tv de babakızlı bir reklam var ya gelemiyorum diyor sonra babası sarılıyor işte o reklam benim bittiğim andır CryCryCry çocuklar baba annem yine başladı ağlamaya diyorlar...sadece geçen mesaj çekti doğumgünümde deryam doğumgünün kutlu olsun nice yıllara diye.. şükrettim babam bana deryam dedi diye sattlerce ağladımmmmmmmm daha yazamayacağımmmm CryCryCryCryCryCryCryCry

babası varken baba sevgisi görmeyen bennnnnnnn Cry
Deryacığım çok etkilendim..CryCryCryCry CryCryCryCryCryCryCryCryCry Canım bunun askerlikle ilgisi yok. ben ne askerler  görüyorum... Tam tersi asker çocukları şımarık olur....  neyse  öffff CryCry
Allahtan benim eşim öyle değil çok duygusal, sert görünümlü duygusal...Wink
Allaha şükür babamda değil...
Deryam doğum günün kutlu  olsun, nice yıllara demesi  hatasını anladığını gösterir...CryCryCryCry
bazı  erkekler  sevgilerini göstermezler, gösterirlerse zayıflık olur diye düşünürler.. ne mantıksa...ShockedConfusedsen  bunu aşmasına yardımcı ol.  ilk adımı atmış, gerisi gelir...
Ama bak senin gibi  temiz, dürüst bir insan yetiştirmiş.Thumbs%20Up bu konuda  hakkını vermek lazım..ClapClapClap.

Düzenleyen sengul - 22 May 2008 Saat 02:12
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 May 2008 Saat 16:18

CryBen bu konuda çok dertliyim CryCry Asker kızıyım ben, babam dışarıdan bir melek bize gelince çok sert bir babaydı. Ben ilkokula başladım üniersiteye gidene kadar sadece cuma akşamları ve cumartesi tam gün tv izleme günümüzdü. Hiç okul gezisine gitmedim, hiç arkadaşımın doğumgününe evine gitmedim hep onlar gelirdi, hiç ............................ bu hiçleri yazmaya kalsam yer kalmaz burda. Babama aldığı hiçbirşleyin fiyatını soramazdık niye parasını mı vercen derdi, çok yaşa derdik sana ne derdi. Confused çok şüphe etmiştim acaba bu benim babam öz değil mi diyeCry evlendim , çocuğum oldu aramadı, ömürlü olsun demedi, evime gelmedi 5 -6 senede bir kafası esecekte gelecek babam benim evime Confused çocuğum 1 hafta hastanede yattı dışarı çıkarmak yasaktı odadaki bebeklerin dedesini dede diye sevdi onlarla konuştu gelmediiiiiiiii CryCryCryCryCryCry içim acıdı yandı , irmenin yazdıklarını okuyunca daha kötü oldum. Tv de babakızlı bir reklam var ya gelemiyorum diyor sonra babası sarılıyor işte o reklam benim bittiğim andır CryCryCry çocuklar baba annem yine başladı ağlamaya diyorlar...sadece geçen mesaj çekti doğumgünümde deryam doğumgünün kutlu olsun nice yıllara diye.. şükrettim babam bana deryam dedi diye sattlerce ağladımmmmmmmm daha yazamayacağımmmm CryCryCryCryCryCryCryCry

babası varken baba sevgisi görmeyen bennnnnnnn Cry

canım seni çok iyi anlıyorum bende çocuk şımarır sevme diyen babaannemlerin sayeside hep mesafeli oldu ilişkimiz babamla eski insanlar kucaklarına almazlarmış çok öpmezlermiz zihniyetiyle büyütmüşler babamı oda aynı şekilde bizleri büyüttü daha hiç babamın kucağında oturduğumu hatırlamıyorum bebekliğim hariç tabi onu ben hatırlamıyorum bir önemi yok zatenCryCryCryCryCrybana en acı veren babam öldüğünde boynuna dahi sarılamamam kendimi o kadar çok zorladığım halde sarılmaya çekindim son kez yanına girmiştik yüzünü görmek için ve sadece yanağına dokunabildim ve içimden can koptu sanki o zaman onu ne kadar sevgisine muhtaç olduğumu daha şiyi anladım ama çok geçtiii CryCryCryCryderyacım çok zor bir durum gerçekten ama yanındayken yinede kıymaetini bil ve kızma babana onu çokkk sev olurmu kaybetmek daha zormuşş gölgesi bile yeter buna inanCryCryCryCryCryCry
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1188
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 14:36
ClapClap
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Haz 2008 Saat 18:57
benim babacığımda çok sertti ne kucağına aldı bizi ne öpüp okşadı gülsek kızardı ağlasak konuşsak kızardı deryayı çok iyi anlıyorum ama içten bizi sevdiğini bilirdim hep onun inadına gider kocaman öperdim yanaklarından işten gelince koşa koşa gider kapıyı kocaman bir gülümsemeyle açardım kızarsa kızsın o benim babam derdim hep kardeşim çok içerlerdi acaba biz üvey evlatmıyız derdi hep anneme yavaş yavaş kırdı artık duvarlarını babam şimdi daha yakınız daha sevecen torununu öpüp okşarken kıskanmıyorum hiç bizi böyle sevmedi diye baba ya baba bu canın herşeyin allah herkese yazıdaki gibi babalar nasip etsin herşeye rağmen çok seviyorum ben babamı
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
sengul Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 10081
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2008 Saat 17:27
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

benim babacığımda çok sertti ne kucağına aldı bizi ne öpüp okşadı gülsek kızardı ağlasak konuşsak kızardı deryayı çok iyi anlıyorum ama içten bizi sevdiğini bilirdim hep onun inadına gider kocaman öperdim yanaklarından işten gelince koşa koşa gider kapıyı kocaman bir gülümsemeyle açardım kızarsa kızsın o benim babam derdim hep kardeşim çok içerlerdi acaba biz üvey evlatmıyız derdi hep anneme yavaş yavaş kırdı artık duvarlarını babam şimdi daha yakınız daha sevecen torununu öpüp okşarken kıskanmıyorum hiç bizi böyle sevmedi diye baba ya baba bu canın herşeyin allah herkese yazıdaki gibi babalar nasip etsin herşeye rağmen çok seviyorum ben babamı
ama içten bizi sevdiğini bilirdim hep onun inadına gider kocaman öperdim yanaklarından işten gelince koşa koşa gider kapıyı kocaman bir gülümsemeyle açardım kızarsa kızsın o benim babam derdim
Mine her çocuk senin gibi düşünemez..o yaşlarda bile olgunluğunu göstermişsin...ClapClapClapClap  

Düzenleyen sengul - 08 Haz 2008 Saat 17:29
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.

Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında.

Küçük olabilirler ama onlar da birey birey.

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.