Hamileyken kaç kilo aldınız?Ne kadarını verdiniz? |
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 21> |
Yazar | |
pıtırcık
Üye Kayıt Tarihi: 21 Şub 2008 Konum: Samsun Durum: Aktif Değil Puanlar: 135 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ay zormu desem kolaymı anlıyamadım ben daha 4.5 aylıgım 54le başladım şuan 57 gibiyim bakalım kac kilo alıcam kac kilo vericem merak etdim sonumu
|
|
sevalce
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 20 Şub 2008 Konum: Manisa Durum: Aktif Değil Puanlar: 715 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben de hamileliğimde 17 kg aldım 12 kg'ı verdim şuan 5 kg fazlam var onu da yavaş yavaş vermeye çalışıyorum oğlumu sütten keseli 8 ay oldu 26 ay emdi ben daha verecem inşallah o kiloları
|
|
bengisu
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 07 Kas 2007 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 1598 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende 10 ila 12 kilo arasında bişey aldım son zamanlarda hastanede yattığım için tam hesaplayamadım ne kadar kilo aldığımı.şimdi hemen hemen hamile kalmadan önceki kiloma döndüm ama bişey farkettim.ne kadar eski kilomada dönmüş olsam vücudum eskisi gibi değil doğum yapınca deforme oluyoz galiba biraz amaaaaaaaaaaan canımız sapolsun bebişlerimizin canı sağolsuuun
|
|
_bilge_
Altın Üye Kayıt Tarihi: 24 Nis 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2081 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
55 kiloyla hamile hamile kaldım 64 kilo ile doğuma girdim bebeğim 3,5 kiloydu. hastaneden çıktığımda 52 kiloya inmiştim yani doğumda fazlasıyla vermişim ama hala göbeğim var. doğum yapalı 45 gün oldu hala hamile gibiyim ööööf
|
|
ifakat
Kıdemli Moderatör "Yağmurun annesi... Çıtır pare mod" Kayıt Tarihi: 10 Nis 2007 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 11323 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende 51 le başladım ilk iki ay 49 a indim sonra dayadılar vitamni doymak bilmedim 76 kiloyla doğum yaptım ama içimde bi tane daha unutmuşlar gibiydi çok moralim bozulmuştu eve geldiğimde 69 kiloydum hadi doğumda 10 kilo verirsin diyenlere sinir olmuştumsonra bi baktım altıncı aydan sonra çok zayıfladım 50 ye düştüm şimdi 51 koladayım hiç rejim yapmadım ne bulduysam yiyenlerdenim ama 49 kolaya inmeyi isterdim
|
|
Öyle bir kul hakkım varki benden alınan... ALLAH'ım yarına bırakır ama ,yanına bırakmaz ASLA...!!!
|
|
rüyabebek
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1056 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rüyabebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
ayyy yanayım kendi halime ben 55le başladım 70le bitirdim şimdi 65 kiloyum nasıl verecem lütfen yardım edin canlarım
|
|
rüyabebek
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25 Mar 2008 Konum: Karaman Durum: Aktif Değil Puanlar: 1056 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı rüyabebek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
aslında şöle bakınca kilom yok gibi çünküben1.75boyundayım göstermiyor vucudum ama genede tartıdaki rakamdan çok rahatsızım ben yaa o kilolarıda rezene çayı varya onunla verdim geri kalanı gitmiyo içim dışım rezene oldu artık onuda içmiyorum igrenç kokuyor igrenççççç
|
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Herşeyin başı sağlık canım. Maşallah boyunda var bence 65 kiloyla hiçde kilolu gözüktüğünü sanmıyorum. bebeğin hareketlenince iyice kiloları verirsin merak etme.
|
|
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12345 21> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|