Hamileyken kaç kilo aldınız?Ne kadarını verdiniz? |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 21> |
Yazar | |
hilal
Kıdemli Moderatör Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi Kayıt Tarihi: 28 Eki 2007 Konum: Diyarbakır Durum: Aktif Değil Puanlar: 24972 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben 45 kiloyla başladım 53 kiloyla bitirdim doğumdan bi hafta sonra tekrar 45 kiloydum ama beni saymayın ben kötü örneğim
|
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
|
apatay41
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Ara 2007 Durum: Aktif Değil Puanlar: 146 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende hamilelikte 13 kilo aldım 12sini verdim kaldı 1 kilo onuda veririm herlade daha kırkım çıkmadı bacılar :)
|
|
duygu
Kıdemli Moderatör Dedektifler Odası Başkanı :) Kayıt Tarihi: 20 Mar 2007 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 9950 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
27 kilo aldım. 25 kilo verdim. 2 kilo bende, şuralarda bir yerlerde |
|
sengul
Pırlanta Üye Kayıt Tarihi: 11 Kas 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 10127 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
hamileliğimi yatarak geçirdim. Ve 17 kilo aldım. ( erken doğum 34-35 haftalık) Emzirme döneminde aldığım kiloların hepsini verdim. Hiç diyet yapmadım emzirirken heray 1-2 kilo veriyordum.. 13 aylık olana kadar da emdi.. Düzenleyen sengul - 21 Nis 2008 Saat 01:14 |
|
Kesinlikle çocuğuna “çocuk gibi” davranma.
Bu anneler olarak yaptığımız en büyük kabahat aslında. Küçük olabilirler ama onlar da birey birey. |
|
emiralp
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 23 Kas 2007 Konum: Ankara\Edirne Durum: Aktif Değil Puanlar: 804 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
toplam 15 kilo aldım .doğumdan bir ay sonra hepsi gitmişti.ama sonrasında 10 kilo aldım .şimdi 10 kilodan 3 kilosu gitti kaldı 7 .inşallah emmeyi bıraktıktan sonra hepsini vereceğim
|
|
|
|
Şehnaz
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 12 Mar 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 7998 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Duygum canım benim daha nerene kilo verceksin bitanem gözcüye git bi sen istersen kurumuşsun kızım göbeğinle belim yapışmış dalgamı geçiyorsun aaaa .
Ben 75 kiloyla hamile kaldım sonra 72'ye düştüm. şu anda 80-81 arası değişiyorum 2 ay kaldı doğumuma bakalım ne kadarla doğuma gideceğim.
|
|
|
|
superisi
Altın Üye Kayıt Tarihi: 01 Ara 2007 Konum: MANİSA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3392 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Bende hamileliğimde 9 kilo aldım 8 kilo gitti.Kızm göğsümü tutmadığı için yani emme olayımız olmadığı için 6 ay çekerek verdim. Çektiğim için süt kesilmemesi için yememe dikkat etmedim.çok yedim.Yediğim halde süt çekme sırasında hiç kilo almadım.Sütüm bittikten sonra acaip derecede kilo aldım.Bir türlü veremedim.Spor,diyet yapıyorum artık hayırlısı diyelim. |
|
ZÜLAL(Bookworm)
|
|
kardelen
Üye Kayıt Tarihi: 17 Kas 2007 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Puanlar: 73 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
arkadaşlar kilolarını veremeyen ben varım galiba.64 le başladım 77ye çıktım.şimdi 70 kiloyum aşağı inemiyorum.oğlum 13 aylık aslında çok enerji harcıyorum ama iştahım maşaallah iyi.çalışmaya başladığımda veririm inşallah evde acıktıkça atıştırıyorum.allah bana kolaylık versin.
|
|
canım oğlum doruk
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234 21> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|