Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hamileyim diye sevinmiştim fakat
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuHamileyim diye sevinmiştim fakat

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Oca 2008 Saat 02:14
Orjinalini yazan: esinyener esinyener Yazdı:

uzulmyn insan herseye alışıyor bende 19 haftalık bebeğim karnımda oldu ve doğum yaptım 1 hafta oluyor  canınızı sıkmayın
herşey geçiyor olsun 4 aylık yada 2 aylık hamılıl yaşamakta güzel
dua edelım ikinci dunyaya getirme sansımız olur

ama amnıo sentez yaptırırken çok dıkkatlı olun çunku bebeğimi 16+2 haftalıkken amnıo sentezden sonra öldu

Canım çok üzüldüm.Cry Hayata halen olumlu bakmak sana çok iyi gelecektir. Allah yardımcınız olsun ve en kısa zamanda bir bebek sahibi olursun inşallah canımClown
Yukarı Dön
laren Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1202
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 01:33
Allah neyi ne zaman verecegini biliyor icini ferah tut herseyin bir sirasi var eminim senin ve esin icin en uygun zamanda dünyalara degismeyeceginiz bir bebeginiz olucak moral cok önemli
ASKLARIN EN GÜZELI SENSIN LARENIM
Yukarı Dön
ceyy Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 720
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Oca 2008 Saat 13:07
canım çok üzüldüm ama herşeyde bi hayır vardır bence bu durum seni üzmüştür mutlaka ama inan kucağına bebeğini aldığında bu günleri unutacaksın Allah en kısa zamanda sana bebiş nasip eder inşallah bende bebeğimi kaybetmiştim şimdi oğlum var
Yukarı Dön
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 327
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 19:29
canım gerçekten kötü bir durum ama allah hayırlısını versin .en azından onu hissetmedin .ben 2006 da hamile kaldım allah bana erkek bir bebek verdi taki 6 ayında sorun çıkana kadar . benim dedi bebeğim geliyo dedim ama kucağıma alamadım .çünkü bebeğim problemli oldupğu için alındı .6 aylık normal doğum yaptım. ve oksijen alır almaz öldü. onu hissetmek tekmelemesi dönmesi anlatılmaz .sonuçta bebeğimi kaybettim .ama büyük allahım oğlumu benden fazla sevip alıp bana dünyalar tatlıssı kızımı verdi .şimdi 5 aylık bir kızım var .yani kısacası herşey kısmet .demekki bu sefer kısmetin değilmiş .sakın keşke deme allahım nezaman neyi kime vereceğini kararlaştırıyo.sakın kendini üzme .allah ikincisini kısmet etsin
http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
duygu07 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 7416
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Oca 2008 Saat 19:35
Orjinalini yazan: meleğim meleğim Yazdı:

canım gerçekten kötü bir durum ama allah hayırlısını versin .en azından onu hissetmedin .ben 2006 da hamile kaldım allah bana erkek bir bebek verdi taki 6 ayında sorun çıkana kadar . benim dedi bebeğim geliyo dedim ama kucağıma alamadım .çünkü bebeğim problemli oldupğu için alındı .6 aylık normal doğum yaptım. ve oksijen alır almaz öldü. onu hissetmek tekmelemesi dönmesi anlatılmaz .sonuçta bebeğimi kaybettim .ama büyük allahım oğlumu benden fazla sevip alıp bana dünyalar tatlıssı kızımı verdi .şimdi 5 aylık bir kızım var .yani kısacası herşey kısmet .demekki bu sefer kısmetin değilmiş .sakın keşke deme allahım nezaman neyi kime vereceğini kararlaştırıyo.sakın kendini üzme .allah ikincisini kısmet etsin
Sezin başka doktora gitmiş. Hamileymiş canımClownThumbs%20Up
Yukarı Dön
meleğim Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 327
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Oca 2008 Saat 08:41

bu güzel haber için teşekkür ederim duygucum .çokkkkkk sevindim.allah kucana almak kısmet etsin işallah .ClownApprove

http://lilypie.com][/url]
Yukarı Dön
gullsah Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2009 Saat 12:25

merhaba ben gülşah ,
bundan 9 ay önce filan bebeğim 55 günlüktü ve kanamalarım oluyordu sizin gibi. ben de o aralarda sürekli dktor kontrolündeydim. hep de progestan ilacını veriyordu doktorum onu kullanıyordum. sonra başka doktora gittim. Ben kendimi hamile zannederken boş kese olduğunu ve bunun  içinde hayat belirtisi beklerken boş boş büyüdüğünü gördük gün geçtikçe ....ben de 24 yaşındayım. çocuk sahibi olmak için çok uzun yıllar var demişsiniz ama böyle bişi yok. Bu durum ilk gebeliklerde vücudun kabullenemediği için dışarı atmış benim gibi . tabiki hamile olduğunu sanıp ve tüm belirtileri yaşadıktan sonra sonunda  hüsrrana  uğramak elbette çok üzücü ama bu da allah'tan geliyor inan... zaten özür ya da eksik - noksanlık olacak çocuklar düşermiş genelde, sen hayra yor sonucunu üzülme. allah daha kötüsünü yaşatmasın ve ben şu an 6 aylık hamileyim. boş keseyi aldırdıktan 5 ay sonra filan gebe kaldım , bu seferki bebeğim hemen tuttu. Şu an kız bebeğim olacak ve gelişmesi de çok çok iyi gram olarak da normal değerin biraz üzerinde .. allah kısmet ederse inş.ağustosta kucağıma alacağım. sana tavsiyem hiç üzülme , pozitif düşün , allah'a yor bazı şeküyleri. İnan herşey Allah'tan geliyor.Kısmeti varsa bebeğin dünyada oluyor , kısmeti yoksa olmuyor.  Boş kese sonucu kütaj tabiki zor. Ama o ağrılar da 3 gün içinde geçiyor , bebek için sabır gerekiyor inan ve bebek için her zorluğa katlanılıyor. Sağlıklı günler dilerim.
SEVGİLERİMLE...

Yukarı Dön
hülya Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye
Simge

Puanlar: 7438
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2009 Saat 12:45
canım rabbim sana ve eşine saglık ve mutluluk versin öncelikle inşallah rabbim tez zamanda sanada sağlıklı ve hayırlı bir bebek nasip etsin
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.