Hamilelikte el ayak yanmasi |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
esmanurr
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: Dün Saat 13:11 |
Hocam merhaba, 35 yaşındayım, 66 kiloyum, boyum 165 cm ve 25 haftalık hamileyim. Birkaç gecedir el ve ayak avuç içlerimde yanma hissi yaşıyorum. Bugün ise bu yanma gündüz de hafif hafif devam etti. Bu hafta perşembe günü doktor kontrolüm var, sanırım gebelik şekeri testi de yapılacak. Acaba bu durum gebelik şekeriyle ilgili olabilir mi? Doktora gittiğimde özellikle bakılmasını isteyeceğim bir değer var mı? Bu konuda önerilerinizi çok önemsiyorum. Bir de bu yanma hissini hafifletmek için yapabileceğim bir şey var mı? Bol su içiyorum, belki iyi gelir diye düşündüm. Şekerimi yükseltecek bir şey de tüketmedim aslında. Teşekkür ederim, iyi çalışmalar |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118813 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Sonuc geldiginde dikkat edin!!
Hamilelikte Kan seker degerleri: 60-120mg/dl dir! Yanma hisi; hormonaldir. Doktorunuz ile gorusun.
|
|
esmanurr
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 01 Nis 2020 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Puanlar: 399 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Peki acil doktora görünmek gereken bir durum varmı hala bu his devam ediyor ... Persmbe randevum da acilesi olan bı durum degldir dmi hocam
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
DEGIL. olsa soylerdim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
esmanurr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tammam hocam teşekkür ederm ... Panik bı insanım kusura bakmayın ... Birde hocam kafama birşey takıldı bn bu hfta tetonaz aşımi vurulcaktim on yıl önce olmuştum tekrar dozümü olucam da .. burda bazı ebeler feln şey demiş güya Türkiye'deki asi iceriklerinin avrupadkilerdn farklıymış artık o yüzden tehlikliymis turkiyedkiler. doğru olablir mi böle bisy bnde merak ettim içeriğini sağlık bakanlığından baktım görseli aşağıdaki linke attım bu bizdeki tetonzun içeriği mis bı sakıncası var mı bunun iceriginde dünyada kullanilandn farklı mi güvenlidir gebelikte değil mi malum sağlık bakanlığına güvenimiz hiç yok oyuzden sormak istedim hoş içeriği sıkıntılı deseniz de ne yapicam yurtdışından asi getirtermem ya 😔aklıma takıldı bu konu biraz ..
|
|
Dr.KadirTugcu
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
|
Disardan gelenler farkli olmaz, ayrica da bu asilarda; DISARDAN GELIYOR!! Asinizi olun.
|
|
esmanurr
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Tamm hocam kolay gelsin 🌸
|
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|