|
Hamilelikte çatlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | ||
nilufer ![]() Altın Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eki 2010 Konum: KIZIMveOĞLUMLA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3067 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||
![]() |
||
didemce ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Tem 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 813 |
|
bana da badem yağı demişlerdi. kullandım ve faydasını görmedim.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
clementine ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı clementine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
9 haftalık hamileyim ve şimdiden kakao yağı kullanmaya başladım, çünkü vücudum çatlamaya çok müsait şimdiden birsürü çatlağım var ve karnımda da olmasını istemiyorum. umarım kakao yağı sürerek iyi bi seçim yapmışımdır. çatlamayanında hiç bişey sürmese bile çatlamıyor bünye meselesi yani
![]() |
||
![]() |
||
PinarTN ![]() Altın Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3271 |
|
kesinlikle bünyeye bağlı
ne kadar pahalı şeyler kullansanız da çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz
ben bebeyağı ve vazelin kullandım ama çok az
yine de çok şükür hiç çatlağım olmadı
|
||
![]() |
||
mehtappp ![]() Kıdemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1075 |
|
ayy ciddimisin belli olmuyomuydu hamileliğinde bende yok gibi görünüyo o zaman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
KUZEY&MİRA ![]() Altın Üye ![]() Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2592 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
|
Pınara kesinlikle katılıyorum..Kuzeyde kullanmadığım yağ krem kalmadı ama çatladı..
mira dada biraz çatladı..yanibendeki görüntü ![]() ![]() ![]() Çatlayacağın varsa çatlayacaksın bundan kaçış yokkk ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
||
![]() |
||
saksıdeğilimbenana ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı saksıdeğilimbenana
|
http://saksidegilimbenanayim.blogspot.com.tr/
|
||
![]() |
||
aysemtunalı ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 25 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı aysemtunalı
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|