Hamilelikte çatlak |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | ||
nilufer
Altın Üye Kayıt Tarihi: 17 Eki 2010 Konum: KIZIMveOĞLUMLA Durum: Aktif Değil Puanlar: 3067 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
|
||
didemce
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 29 Tem 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Puanlar: 813 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
bana da badem yağı demişlerdi. kullandım ve faydasını görmedim.ablam benden sonra hamile kaldı hiçbir şey kullanmadı ve bir tane bile çatlağı yok.ırsi bir durum olduğunu da okumuştum bi yerde.ama öylesye neden bende var da ablamda yok dimi?
|
||
clementine
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 06 Eyl 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 341 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı clementine
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
9 haftalık hamileyim ve şimdiden kakao yağı kullanmaya başladım, çünkü vücudum çatlamaya çok müsait şimdiden birsürü çatlağım var ve karnımda da olmasını istemiyorum. umarım kakao yağı sürerek iyi bi seçim yapmışımdır. çatlamayanında hiç bişey sürmese bile çatlamıyor bünye meselesi yani
|
||
PinarTN
Altın Üye Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
kesinlikle bünyeye bağlı
ne kadar pahalı şeyler kullansanız da çatlayacağınız varsa çatlıyorsunuz
ben bebeyağı ve vazelin kullandım ama çok az
yine de çok şükür hiç çatlağım olmadı
|
||
mehtappp
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1075 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
|
ayy ciddimisin belli olmuyomuydu hamileliğinde bende yok gibi görünüyo o zaman doğumdan sonra çıkarsa bilmem yani tüh neyse yapcak bişey yok artık şuan görünmüyo bişeycikler en azında
|
||
KUZEY&MİRA
Altın Üye Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2589 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
|
|
Pınara kesinlikle katılıyorum..Kuzeyde kullanmadığım yağ krem kalmadı ama çatladı..
mira dada biraz çatladı..yanibendeki görüntü Çatlayacağın varsa çatlayacaksın bundan kaçış yokkk |
||
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
||
saksıdeğilimbenana
Üye Kayıt Tarihi: 08 Ara 2014 Durum: Aktif Değil Puanlar: 7 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı saksıdeğilimbenana
|
|
http://saksidegilimbenanayim.blogspot.com.tr/
|
||
aysemtunalı
Üye Kayıt Tarihi: 25 Eki 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı aysemtunalı
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|