Hamilelikte çatlak |
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Yazar | |
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
|
KUZEY&MİRA
Altın Üye Melek Anne :) Kayıt Tarihi: 26 May 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2589 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı KUZEY&MİRA
|
Zeynep öncelikle şunu söyleyim..çatlayacağı varsa vüvut çatlıyo canım..
Ben oğluma hamileliğimi herçelşit byağı kullandım ama sonuç ÇATLADIM Aynı dönemde hamile kaldığımız bir arkadaşım vardı bir kre adı l-..ac var onu kullanmıştı bana da kullan zübeyde kullananlar çok memnun demişti ama ben dinlemedim ve kullanmadım...sonuçmu kızın sıfır çatlağı var..Kremden mi bilemeyiz ama keşke kullansaydım içinde kalmazdı... Şimdi oluşacak yeni çatlaklar için belki faydası olur diye kullanmaya başladım... Sana tavsiyem al dene ve kaşımamaya çalış... Düzenleyen Gamze - 31 Oca 2011 Saat 17:33 |
|
DEVRİM KUZEY & ZEYNEP MİRA &TUNA DENİZ
|
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
Düzenleyen Gamze - 31 Oca 2011 Saat 17:33 |
|
beria
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 28 Kas 2010 Konum: erzurum Durum: Aktif Değil Puanlar: 711 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
az önce bi'yerde okudum lanolin içeren krem öneriliyor, faydası olabilir çünkü göğüs ucu çatlaklarına birebir...
arama motoruna lanolin yazsanız ilacın ticari adını öğrenebilirsiniz...mor olan...
ayrıca iki arkadaş, kakao yağı kullandılar ve çatlakları olmadı, tek sıkıntıları nahoş kokusu yüzünden misafir zamanı sürmediler...
bana gelince hiç bir şey kullanmadım, hakkaten fiziki harita gibiyim, yüksekliği farklı dağlar gibi işaretler doluyum, lanolin deneyecem iyi fikir gibi geldi bana da, onarılacağını sanmıyorum da, çünkü kollojen tabakada olan bir yıkım olduğu için tedavisi yokmuş...
Allahtan ümit kesilmez...ne diyek...
|
|
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
|
|
peperutka
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
Saol canım bende harita olmaya yakınım
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Zeynep bende zayıftım 47 kiloyla hamile kaldım ama hiç çatlama oluşmadı kaşıntı olunca da merhemi sürdüm geçti... Doğru hatırlıyorsam haftanın üyesinde okudum sen 5 ay içinde 10 kilo almışsın dimi aman dikkat et son aylarda daha çok kilo alınıyor... Bu da çatlamaya yol açar güzelim...Ben 10 kiloyla hamileliğimi tamamlamıştım
|
|
peperutka
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
|
|
mehtappp
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02 Mar 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 1075 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
çatlaklar kaçıncı haftalarda başlıyo hanımlar son aylarda mı oluşuyo acaba daha önce birden kilo alımına bağlı olarak kalçalarımda oluşmuştu gebeliğimde oluşmasını istemiyorum kremler kullanıyorum bakalım faydası olcakmı merak ediyorum acaba zamanı gelmedği içinmi çatlamıyorum yoksa hiç çatlamıycakmıyım
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|