Hamilelikte çatlak |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | |
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 30 Oca 2011 Saat 18:14 |
Kızlar Acil yardıımlarınıza ihtiyacım var,
Hamilelik dolayısıyla çatlaklarım oluşmuş nasıl gececek iz kalmasını istemıyorum
Kırmızı renk çizik cizik napıcam ben cok cırkın duruyo offfff
Selülıt yok ama olurda olusursa dıye onada ne ıyı gelır dıye sorayım moralım bozuldu hemde popomda
Siz ne kullandınız?
Doktorunuz ne önerdı neden oluşuyo ya offf
Ben hamıle kalmadan once zayıftım birden kılo alınca böle oldu Düzenleyen peperutka - 30 Oca 2011 Saat 19:58 |
|
peperutka
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 23 Tem 2010 Konum: mutlu Durum: Aktif Değil Puanlar: 6954 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
Bu resimdeki kadar yogun çok değil ama böle bişi daha da ilerlermı
Kaşınıyo gibi bide ( Resim alıntıdır )
Düzenleyen peperutka - 30 Oca 2011 Saat 19:56 |
|
PinarTN
Altın Üye Kayıt Tarihi: 25 Ağu 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 3271 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bol bol yağlansan kremlensen de çatlayacak olan çatlıyor yine
ben de çok zayıftım hamilelikte kesin çatlarım dedim ama çatlamadım çok şükür
hiçbir şey de kullanmadım
|
|
peperutka
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
|
|
mine
Altın Üye Kayıt Tarihi: 07 Ara 2007 Konum: iki kuzumla Durum: Aktif Değil Puanlar: 3462 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
kakao yağı, badem yağı, zeytin yağı ve bebe yağını karıştırıp kullandım ben iki hamileliğimde de çatlak olmadı bünye meselesi mi bilmiyorum ama bence yağların etkisi oluyor az da olsa
|
|
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
|
|
Gamze
Kıdemli Moderatör Dora'nın annesi Kayıt Tarihi: 28 Eyl 2007 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 12808 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
ben doktorumun verdiği bir merhemi kullandım ama ismini sorma veremem ilaç ismi vermiyorum çünkü bende de hiç çatlama olmadı şükür...
|
|
peperutka
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peperutka
|
teşekkür kızlar
|
|
TÜBAY
Elmas Üye Kayıt Tarihi: 10 Nis 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 4240 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
bende özel bi krem kullanmıştım. çokta faydasını gördüm çatlak oluşmadı
|
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|